Szilvi00 P értékelése


>!
Szilvi00 P
Maya Banks: A rejtőzködő

Miről szólt ez a rész? Karót nyelt és mindig zsémbes Garrett Kelly megolvadt a szerelemtől, mint vaj a napon. Na jó, közben megverték párszor, de őszintén szólva nem bántam volna kicsivel több akciót és izgalmat. Helyette volt főzöcskézés, fürdőzés és szerelmeskedés. Persze nem bánom, csak megjegyzem. Szegény Sarah, borzalmas dolgokon ment át, megérdemelte azt a gyengédséget és törődést, amit Garrett-től kapott.
Kedvelem a Kelly famíliát, mindig kiállnak és aggódnak egymásért. Ebben a részben néha azt éreztem, hogy túlcukrozta ezt a nagy összetartást az írónő. Rusty minimum egy fejmosást kaphatott volna azért, hogy bedőlt annak az aljas fiúnak.
Már meg is vettem a 4. részt, és úgy látom, a kiadó hozza a folytatásokat is, aminek nagyon örülök. Bár kicsit nyafogósra sikeredett az értékelésem, szeretem a sorozatot.


Maya Banks: A rejtőzködő

Maya Banks: A rejtőzködő

A Kelly Group International (KGI): szupertitkos elit csapat, a Kelly-fivérek családi vállalkozása.
Adottságok: Magas szintű intelligencia, kőkemény test, katonai előképzettség.
Tevékenységi kör: válaszlépés emberrablás vagy túszejtés esetén. A KGI megoldja azokat az ügyeket, amelyekkel az amerikai állami szervek elakadnak…
„Az igazi férfi először lő, és csak azután kérdez.”
Sarah Daniels kénytelen bujkálni, miután szemtanúja volt egy gyilkosságnak, amit a féltestvére követett el.
Garrett Kelly vállalja, hogy szemmel tartja a lányt. Nem vonzza a tengerpart és az ingyenes nyaralás: az viszont igen, hogy esélye nyílhat levadászni a KGI egyik személyes ellenségét.
Garrett fegyelmezett katona, és jócskán túlképzett ahhoz, hogy bébiszitterként üljön a babérjain. Azonban hamarosan rádöbben, hogy Sarah többet jelent annál, ami az aktájában áll. A lány elcsábítását eredetileg taktikai manővernek szánja, de aztán rájön, hogy Sarahnak milyen szörnyűségeken kellett keresztülmennie. Ettől kezdve Garrett ösztönösen védelmezni akarja – még azután is, hogy a lánynak nyoma vész. Garrett nem tudja, Sarah kitől vagy mitől menekül. Azt viszont sejti, hogy a lány élete forog kockán…
Maya Banks világhírű amerikai bestselleríró, több mint ötven regény szerzője. Egyaránt ír romantikus regényeket, történelmi románcokat és thrillereket. A KGI-sorozat, amelynek kötetei ezentúl a 21. század kiadónál jelennek meg, Maya Bank egyik legsikeresebb szériája. Maya Texasban él férjével és három gyerekével.

Hirdetés