penzesliza P értékelése


>!
penzesliza P
Kungl C. R.: Elizabet

Szerintem minden könyvmoly nagyon örül annak, ha hozzájuthat egy könyvhöz teljesen ingyen, így természetes, hogy én sem maradtam le az olvasásukról. Most nem könyvekről lesz szó, hanem Kungl C. R. magyar író novelláiról fogok nektek egy kicsit beszélni, vagyis kifejteni a véleményemet. A két novella vegyes érzelmeket ébreszt bennem, de nem gondolnám őket olyan borzalmasan rossznak, mint egyes írók írásait. Azt hiszem sorban végigmennék mind a kettőn.

Első:
A novella két tanárról szól. Az egyik tanárunk a főszereplő, akinek a szemszögéből ismerhetjük meg a történetet. A másik tanár az, akit a fülszövegben említenek meg. A leírtakon kívül más nem igen történik a novellában. Az alapötlet szerintem nem is olyan rossz, csak sajnáltam, hogy az író nem fejezte ki jobban magát, és nem tett egy kis előzményt a dolgoknak. Azt még hozzá kell tennem, hogy ezt felturbózva egy nagyon meghökkentő novellát lehetne kihozni belőle.
A borító burkoltan mutatja a lényeget, ami szerintem pontosan megállja a helyét a novellához.

Teljes bejegyzés »»» https://mindenamikonyvek.blogspot.com/2019/04/kungl-c-r…


Kungl C. R.: Elizabet

Kungl C. R.: Elizabet

Egy pedagógus túl közel kerül a tanítványához, és a kapcsolatuk egyre bonyolultabbá válik. Elizabet eltűnik, majd egy vallomással felérő beszélgetés során a nyomára akadnak.

Hirdetés