Nikolett0907 P értékelése


>!
Nikolett0907 P
Laurell K. Hamilton: Gyilkos tánc

„Két lehetőséged van, ha úgy nézel ki, mint egy szado-mazo Barbie baba. Vagy elszégyelled magad, vagy agresszíven kezdesz viselkedni. Találjátok ki, melyiket választottam.”

Gondolhattam volna, hogy bár még mindig rajongok ezért a sorozatért, a finnyás kis lelkem elkezdi szétcincálni a történetet.
A cselekményszállal továbbra sincs problémám, élvezetes volt a rejtély, a „gonosz” felkutatása. Még mindig érzem azt az aggódást a szereplők iránt, mint első olvasásomkor.

Ellenben ami idegesíteni kezdett, az két fő hím….
Az első természetesen Jean – Claude, egyre pipogyább, vagy csak nálam kezdi kihúzni a gyufát, de egy vámpír nem lehet ennyire mafla, nem helyezheti a „szerelmet” előtérbe, néha megkérdőjelezem hogyan élte túl az elmúlt évszázadokat.

A másik ilyen díszes példány nem lehet más mint, Richard Zeeman.
Most tényleg ott tartunk, hogy egy vérfarkasnak fontosabb az erkölcsi norma, mikor húst eszik és nem átsütve a legtöbb esetben????
Nem az a gondom, hogy van egy határ amit nem lép át, félre ne értse senki, de a lelki tusa minden normális ragadozóban ott van. Félig ember, félig állat, mégis mit várt?

Ezeket leszámítva, még mindig nagyon véres, még mindig nagyon eredeti és még mindig nagyon mocskos.
Anita pedig a szokásos „nem értem miért imádnak” viselkedésével ingerelt, de ezt az örömöt nem adom meg neki, akkor is megy a kedvencek közé.
Jöhet a következő rész.

Kedvenc!♥


Laurell K. Hamilton: Gyilkos tánc

Laurell K. Hamilton: Gyilkos tánc

Elérkezett az idő. Anita Blake-nek választania kell… egy vámpír és egy vérfarkas között.

Anita Blake, profi halottkeltő és vámpírvadász. De ez alkalommal rá vadásznak. Valaki 500.000 dolláros vérdíjat tűzött ki a fejére, így bujkálnia kell, és az sem árt, ha közben kideríti, ki haragszik rá ennyire. Vajon ember vagy szörnyeteg akarja őt eltenni láb alól? Hogy ne legyen túl egyszerű a dolga, Anitának nemcsak a saját életét kell megmentenie. Richard élete is veszélybe kerül, akárcsak pozíciója a falkában, mivel nem hajlandó ölni saját vérfarkasaiért. Anita viszont öl helyette is. Jean-Claude pedig, a város vámpírmestere csak a megfelelő alkalomra vár, hogy belebújhasson Anita elméjébe, a szívébe… és talán az ágyába is.

Hirdetés