Anarchia_Könyvblog P értékelése


>!
Anarchia_Könyvblog P
Mike Menders: Házinyuszi

A Házinyuszi a Hangulatkeringő sorozat első része, mely számos perzselően erotikus és epekedéssel teli pillanatot és alkalmat tár fel előttünk. Ez a történet egy reális világba kalauzol el bennünket, ahol megismerkedhetünk a szenvedéllyel, az érzékiséggel.
Rengeteg erotikus történetet olvastam már, ám a Házinyuszi különleges volt. Volt benne valami, ami a lapok elé szögezett és nem engedte, hogy elszakadjak a mi vadóc párunk életéből.

Úgy vélem, hogy ez egy olyan regény, ami bizony tele van felnőtt tartalommal a szó szoros értelmében, sőt.. swinger, BDSM. Azoknak a könyvmolyoknak kötelező, akik szeretik az erotikát és egy igazán vad, nyers, de mégis felfokozottan érzelmes történetet szeretnének megismerni. Mike Menders nem finomkodik és olyan forró és tüzes pillanatokba sodor minket, hogy sokszor csak magunkba isszuk a szavakat és a történteket!

A teljes értékelésemet itt olvashatod el: https://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2019/02/18/mike-m…


Mike Menders: Házinyuszi

Mike Menders: Házinyuszi

Milyen egy jó játékos? Bevállalós, merész, kalandvágyó, és cseppet sem szégyellős. Misty, a cég üdvöskéje pont nekem való. Kellően szemtelen, hogy bármikor elkapjam egy menetre. Vagy többre. Munkaidőben vagy azon kívül, és még a swingertől sem fél. Egy valódi házinyuszi.
A kapcsolatunk titkos, senki sem tud rólunk a cégnél. Pedig nekünk több kell: korlátok nélküli, féktelen szenvedély!
Hank vagyok. Ez az én történetem.

Hirdetés