Esztii_ értékelése


>!
Esztii_
Eleanor Moran: Titok

Rengeteget gondolkodtam, mégis milyen értékelést kéne adnom, és írnom ehhez a könyvhöz. Én csalódtam spoiler. Többet vártam volna a könyvtől a hátulja alapján, és az alapján amit olvastam róla. Nem hozta meg azt az érzést, hogy végig kell olvasnom, tudnom kell mi a vége. A történet maga pszichológiai szempontból nagyon jól meg lett írva, több mély gondolat is van benne
Gemma története és jelleme is nagyon érdekes, volt mikor nem értettem mit-miért tesz. Mia is érdekes személyiség, olyan aki mindenkin segíteni akar, csak magán nem tud.
A történet jól meg lett írva, de picit lassúak az események.


Eleanor Moran: Titok

Eleanor Moran: Titok

Mia fiatal, sikeres gyermek-pszichoterapeuta, karrierje felfelé ível, magánélete kiegyensúlyozott. Ám amikor betoppan hozzá egy tizenhárom éves lány, Gemma, kísérteni kezd a múlt.
Gemma apjának nyoma veszett. A rendőrség teljes erőbedobással keresi, mivel erős a gyanú, hogy a férfi érintett egy sötét bűnügyben. Gemma volt az utolsó, aki látta az apját eltűnése előtt. A rendőrség próbál nyomást gyakorolni a pszichológusnőre, hogy szedjen ki minél több információt a lányból.
Gemma zárkózott, dacos személyisége komoly erkölcsi dilemma elé állítja Miát. Hogyan tudna segíteni a lelkileg sérült kislányon, ugyanakkor előrébb vinni a nyomozást, anélkül, hogy elárulná Gemmát?
Mindketten sötét titkokat rejtegetnek. Szükségük van egymásra, hogy ne roppanjanak össze. Vajon megtanulnak bízni egymásban, mielőtt még túl késő lenne?

Hirdetés