Detty77 P értékelése


Detty77 P>!
Mike Menders: Házinyuszi

Nehéz megszólalni, mert ebben a pillanatban fejeztem be! Különleges volt számomra, mert ez volt az első olyan könyv, melyet egy férfi szemszögéből olvastam, magyar író tollából! Érzelmi hullámvasút volt, mert hol mérges voltam, hol aggódtam, hol egyfolytában mosolyogtam. Néha szívesen megráztam volna Hanket, és sírva könyörögtem volna, hogy hagyja már ott Démonkát… Giselle-t, nagyon megkedveltem, Mistyre sokszor mérges voltam… összességében: IMÁDTAM!!
Nagyon nehéz elvonatkoztatnom a férfi szemszögből való értékeléstől, de Misty érzelmei, viselkedése, és annak változásai is óriásiak voltak!! Ami még nagyon megfogott az az, ahogy a helyszínek változásával az érzelmük – a kettejük viszonya – is változott. Aki olvasta, érteni fogja, mely helyszínekre gondolok!
A kimaradt jelenetek olvasása és maga a kivitelezés nagyon rendkívüli volt! Csak ajánlani tudom, nem szabad kihagyni!
Izgatottan várom a folytatást, mely úgy gondolom, hatalmas meglepetéseket és óriási érzelmeket tartogatnak minden olvasó számára!!

4 hozzászólás

Mike Menders: Házinyuszi

Mike Menders: Házinyuszi

Milyen egy jó játékos? Bevállalós, merész, kalandvágyó, és cseppet sem szégyellős. Misty, a cég üdvöskéje pont nekem való. Kellően szemtelen, hogy bármikor elkapjam egy menetre. Vagy többre. Munkaidőben vagy azon kívül, és még a swingertől sem fél. Egy valódi házinyuszi.
A kapcsolatunk titkos, senki sem tud rólunk a cégnél. Pedig nekünk több kell: korlátok nélküli, féktelen szenvedély!
Hank vagyok. Ez az én történetem.