Hajnaéka értékelése


>!
Hajnaéka
Hel Enai Dawn: Sunderon

Hel Enai Dawn: Sunderon Az Ördög Vére

Huhhhh, hát nem is tudom, hogy hol kezdjem…
Fordulatos, nem megszokott, rengeteg új dolog/információ…
Néha nehezen feldolgozható, nehezen követhető a sok információval teletüzdeltség miatt. Folyamatosan keverednek a szálak, még csak nem is sejthető, mi miért van, ki kivel van, mi várható, vagy éppen hol vagy és mikor történt a cselekmény, amit éppen olvasol.
Mindezek ellenére nagyon jó könyv, nem nyűglődtem rajta sokat, gyorsan elolvastam, csak ajánlani tudom, és várom a folytatást. :)


Hel Enai Dawn: Sunderon

Hel Enai Dawn: Sunderon

Sun bármit megtenne, hogy a pokolba jusson. A lány gyermekkorában megsértette a pokol hercegét, amiért az ördög megégette a kezét. Az égés soha meg nem szűnő kínokat okoz, amiktől csak úgy szabadulhat, ha megtalálja a herceget. A lány egy Paranoia nevű ezoterikus boltban tengeti mindennapjait, kutatva egy igazi nyom után, ami elvezeti a démonok világába, Nefrába. Arra viszont nem számít, hogy egyszerre talál rá az ígéretes jövő és a keserű múlt is egy iránytű és egy indigó szemű üldöző képében.

Deron Nefra trónjára vágyik, de ez lehetetlen, amíg az apja életben van. A fiatal ördögnek folyamatosan bizonyítania kell rátermettségét kétes származása miatt. Közben a háttérben összeesküvők mozgolódnak, és mindenki csak a saját érdekeit nézi. Az angyalok és démonok háborújában pedig nincsenek szabályok.

Hirdetés