Abigél_MV értékelése


Abigél_MV>!
Mike Menders: Házinyuszi

Imádtam!!!!
10 csillag ha lehetne annyit adni.
A Házinyuszi nem egy megszokott szerelmi történet. Különleges és egyedi, mert férfi írta, amitől sokkal hitelesebb, mint a női szerzők könyvei, akik férfi szemszöget írnak. Minden benne van: erotika, szerelem, egyedi humoros poénok, amelyektől hangosan nevettem. Első pillanattól fogva, magával ragadott, mint egy száguldó, szenvedélyes hullámvasút.
A szereplők nem a sablonos gazdag pasi szegény lány vonalat képviselik, ahol a nő visszahúzódó, szürke kisegér, és aki csak a férfi hatására bontakozik ki, hanem mindketten egyszerű, hétköznapi emberek. Be kell vallanom, már régóta vártam már egy ilyen történetre, amelyben a hölgy szereplő, Misty az, aki dögös és magabiztos, a testi adottságait maximálisan kihasználja, és maga köré csődíti a férfiakat, játszik velük, ő az, aki látszólag mozgatja a szálakat. A férfi szereplő, Hank, első ránézésre egy introvertált irodai munkás, aki a cég üdvöskéje iránt ácsingózik, viszont róla is kiderül, hogy a látszat csal. Aztán az események hatására közelebb kerülnek egymáshoz, és megállás nélkül pörögnek az események.
A történet izgalmas, gördülékeny, kiszámíthatatlan, soha nem tudod, mi fog következni, és ezzel teljesen lekötötte a figyelmem. Ahogy olvastam, egyre jobban megszerettem Hanket, és egyre jobban haragudtam Mistyre. Annyira jól esett, hogy végre egy pasi a történet szenvedő alanya, és nem a lány, de itt jön be a képbe Giselle. Ő lesz Hank támasza, a józan ész hangja, a barát, akivel Hank megbeszélheti belső vívódásait, és aki tanácsokat ad. Szerettem őket együtt.
Imádtam az egészet úgy ahogy van, mert olyan fordulatos volt, hogy néha csak kapkodtam a fejem, lépten-nyomon meglepett a szerző, (ami nem könnyű, mert van egy hülye tehetségem, hogy olvasás közben egy-egy szó után gyakran kitalálom a csavarokat az adott történetben). És ezek után, kedves Mike, kérem szépen a második részt, mert ebből, csak ennyi nem elég! Kíváncsi vagyok, merre viszi az út a szereplőket, és van egy olyan érzésem, hogy a következő rész olvasása közben is majd kapkodom a fejem, hogy „mi van?”


Mike Menders: Házinyuszi

Mike Menders: Házinyuszi

Milyen egy jó játékos? Bevállalós, merész, kalandvágyó, és cseppet sem szégyellős. Misty, a cég üdvöskéje pont nekem való. Kellően szemtelen, hogy bármikor elkapjam egy menetre. Vagy többre. Munkaidőben vagy azon kívül, és még a swingertől sem fél. Egy valódi házinyuszi.
A kapcsolatunk titkos, senki sem tud rólunk a cégnél. Pedig nekünk több kell: korlátok nélküli, féktelen szenvedély!
Hank vagyok. Ez az én történetem.