pannik P értékelése


pannik P>!
George R. R. Martin: Királyok csatája

Nem lehet más, csak 5 csillagos.
Akit a Trónok harca gépszíj elkapott, annak ez a rész is éppen annyira fog tetszeni mint az első, legalábbis én így voltam vele.

Pörögnek az események (ahogy azt már megszokhattuk) a már megismert szereplők hozzák a formájukat, nagyon olvasmányos (még a csatajelenetek is). Ha nem láttam volna a filmet (megszámlálhatatlanul sokszor) akkor azt mondanám bővelkedik meglepetésekben. Így csak azt tudom mondani, érdemes a könyvet elolvasni, mert nyilván részletesebb, vannak kiegészítő infók amik a filmbe nem fértek bele.
Martin bácsi nagyon nagyot alkotott, ez vitathatatlan.
Várom a befejező évadot nagyon.


George R. R. Martin: Királyok csatája

George R. R. Martin: Királyok csatája

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Hogyan veszi fel a küzdelmet a világ másik végére száműzött királynő a szétesett és megosztott birodalom felett uralkodó gonosz démonok és gyilkosok ellen? Ki is valójában a titokzatos, álruhában rejtőző kisfiú? A Jó vagy Rossz képviselői nyerik meg végül a legöldöklőbb, legkegyetlenebb csatákat? Sikerül-e a szörnyű káoszt újra békévé varázsolni?
A Királyok csatája a vad mulatságok és véres megtorlások világába repít el bennünket. Ebben a mesében fivér fivér ellen támad, éjszakánként pedig félelmetes kísértetek suhannak át a lombok közt. A káprázatos Holdhegység sziklái közt vademberek, veszedelmes boszorkányok és méregkeverők ereszkednek le, hogy feldúlják az addig békés vidéket.
Vérfertőzés és apagyilkosság, alkímia és merénylet – e kegyetlen világ dicsőségének ára csak a vér lehet.
A Királyok csatája merész, ötletes és bámulatos képzelőerővel megalkotott regény, kápráztató szépség és határtalan bűvölet hajtja át. Hamisítatlan és felejthetetlen izgalom – elejétől a végéig.

Hirdetés