Kaiichi értékelése


>!
Kaiichi
Peter Abrahams: Lenn, a nyuszi barlangjában

Nagyon élveztem a történetet.
Ingrid remek főszereplő, úgy éreztem, végig a korának megfelelően viselkedik, tetszett, ahogy megismerjük a világot rajta keresztül, de le tudjuk vonni a következtetéseket a saját felnőtt fejünkkel.
A szöveg nagyon olvasmányos, a történet izgalmas, és bár a vége felé lehetett sejteni a gyilkos kilétét, végig kíváncsi voltam, hogy mi jöhet még.
Egy klassz gyerek-krimi!


Peter Abrahams: Lenn, a nyuszi barlangjában

Peter Abrahams: Lenn, a nyuszi barlangjában

Ingrid rosszkor, rossz helyen van. Legalábbis a cipője. Ahhoz, hogy visszaszerezze, olyan kaliberű nyomozásba fog, ami még példaképének, Sherlock Holmesnak is becsületére válna, pedig a tizenhárom éves lánynak amúgy is éppen elég dolga akad. Ott van az iskola, a foci, no meg a főszerep az Echo Fallsban megrendezendő Alice Csodaországban című színjátékban. A nyuszi barlangjába esett Alice különös kalandjaihoz hasonlóan Ingrid kisvárosában is kezdenek egyre furcsábbá válni a dolgok. Echo Falls lakóinak élete rémálommá változik, ám Ingrid eltökélte, hogy felébred… „Peter Abrahams valamennyi regényét olvastam és azt hiszem, A Lenn, a Nyuszi barlangjában az abszolút kedvencem. Peter az olvasót tökéletes tehetséggel mindvégig egy lépéssel Ingrid előtt tartja, akiért így végigizguljuk az egész könyvet… (…) A Harry Potter könyvekhez hasonlóan, amikor a megírt történetek ennyire kidolgozottak és élvezhetőek, a "felnőtt” és „ifjúsági” jelzők elveszítik jelentőségüket, hiszen ez a regény nem más, mint az események lehengerlően izgalmas és érdekfeszítő láncolata." (Stephen King)

Hirdetés