pveronika  értékelése


pveronika >!
Raven Kennedy: The Girl Who Cries Colors

Ez egy gyönyörűen megírt, nagyon különleges történet volt egy festő fiúról, akinek a kezeiben csodálatos tehetség rejlik, és egy lányról, aki színes könnyeket ejt másokért.

A 10 éves David egy pék fiaként, egy 5 gyerekes családban, hamar megismerte, mi az a nélkülözés. Kopott kabátja, lyukas cipője és visszahúzódó természete miatt soha nem voltak barátai, ugyanakkor a piszkálódások és verések mindennaposok voltak számára az iskolában. Azon a napon azonban minden megváltozott, amikor az utcájukban meglátott egy költöztető kocsit, és az udvarban egyedül játszó kislányt, Willow-t. Willow és David barátok lesznek, ám a kislánynak van egy titka: ha hozzáér valakihez, aki sír, a fájdalom egy részét képes átvenni az adott embertől, és színes könnyeket ejt értük…

Maga az alaptörténet is nagyon szép volt, ahogy végigkövethetjük, ahogy egy szegénysorsú, magányos fiú és egy burokban nevelt lány hogyan talál egymásra, és hogyan nyílik meg számukra a világ. Nagyon tetszett benne a fantasy elem, és ahogy David volt maga az ecset, Willow pedig milliónyi színek palettája. Tragikusan gyönyörű történet volt, és a legőszintébben ajánlom!

5 hozzászólás

Raven Kennedy: The Girl Who Cries Colors

Raven Kennedy: The Girl Who Cries Colors

A painter with a spark in his hands. A muse who holds all the colors inside of her. Together, they will go on a tumultuous path of pain and love. Fate brings them together, but life will rip them apart.

This is a dark romance filled with lyrical words of heartbreak, magic, and violence.

The powerful prose in this love story will show you the real meaning of colors. Because he’s the prodigal painter who creates beauty, and she’s the storm that carries the rainbow in her eyes. Together, their colors will coat the world, and you will never see them the same way again.

Author's Note: This book is intended for mature audiences only. Trigger Warnings: It does include scenes of violence, substance use, and non-consensual sex.

Hirdetés