molybarby értékelése


>!
molybarby
J. R. Ward: A vadállat

Nyamm. És ezzel be is fejeztem az eddig megjelent magyar részeket :D Egy vadállat vagyok :D Imádom Rhaget és Maryt. Remekül meg lehetett figyelni a fejlődésüket ahogy alakult a kapcsolatuk. Rhage mindig keveri a kakit maga körül de a végére azért nagyon szép gondolatai voltak és imádtam ahogy Bittyvel bánt.
Úgy érzem a következő könyvnek Vishousról kéne szólnia, de te jó ég annyi megoldatlan dolog van még, hogy még újabb tíz könyv se lenne elég a megoldásra. spoiler Nagyon várom a folytatást. Bárcsak már most a kezemben lenne :D

10 hozzászólás

J. R. Ward: A vadállat

J. R. Ward: A vadállat

A Fekete Tőr Testvériség számára már semmi sem olyan, mint korábban. Miután elkerülték a háborút az árnyékokkal, megváltoztak a szövetségi viszonyok, új határvonalak húzódtak. Az Alantasok Társaságának tagjai erősebbek, mint valaha, az emberi gyengeséget kihasználva próbálnak több pénzhez, több fegyverhez és több hatalomhoz jutni. De miközben a Fekete Tőr Testvériség nagyszabású támadásra készül ellenük, az egyik testvér önmagával is kemény harcot kénytelen vívni.

Rhage-et, a legnagyobb étvágyú, ugyanakkor a legnagyobb szívű harcost mindenki tökéletesnek gondolja… vagy legalábbis tökéletesen szórakoztatónak. Ott van neki imádott fele, Mary, a királya és a testvérei élete pedig remekül alakul. Rhage azonban nem érti – és nem tudja kontrollálni – az időnként rátörő pánikot és bizonytalanságot…

Ez pedig megrémíti, valamint el is távolítja a párjától. Amikor egy csatában halálos sebet szerez, újra kell értékelnie, mi a fontos az életében. A válasz pedig alapjaiban rengeti meg a világát… és Maryét is. Maryt azonban szintén valami fontos dolog foglalkoztatja, olyasmi, ami vagy még közelebb hozza őket egymáshoz, vagy olyan messzire sodorja, ahonnan már nem tudnak visszatalálni a másikhoz.