Badariné_Pál_Tímea értékelése


Badariné_Pál_Tímea>!
Mike Menders: Házinyuszi

Egy könyv, amit nemes egyszerűséggel felfaltam. Olyan intenzív élményben volt részem, hogy azt se tudom, hol kezdjem a gondolataimat összerakni.
Imádtam Hanket! Imádtam, mert átlagos, és imádtam, hogy amit ezzel szemben a könyvben kaptam, az minden volt csak nem átlagos. Először is: eddigi tapasztalat, hogy nők írnak a női olvasóknak a saját szemszögükből. Ha úgy tetszik az álompasin, az idealizált férfin keresztül fogja meg az olvasót, ragadja ki az egyszerű, kis túlzással hétköznapi nőket a mindennapokból. Azt hiszi az ember, számtalan, hasonló könyvet olvasott, de nem! Még csak hasonlót sem! – legalábbis az én olvasatomban. Azt gondolnánk, ez kizárólag a nők terepe. Kérem, ez egy nagy tévedés!
Hank egy irodai dolgozó, aki unalmasnak tűnik mivel átlagos, így már nem is biztos, hogy érdekes. Azonban ez a férfi akkora libidóval és szexuális ismerettel rendelkezik, hogy a nők odaadnák mindenüket miatta, ha egy kicsit megismernék és megtapasztalnák a vágyát. Misty az ezerarcú nő. Benne a női fortély és minden nőtípus keveréke van összegyúrva. Hihetetlen, amivel felruházza és energiabombává teszi: határozott, irányító típus, aki a praktikáit szemtelenül kihasználja. Itt az első ütközési pont is, mert ha szexről van szó, akkor behódol. Tetszik Hank jelleme: egy mellőzött férfi, aki félreáll, és nem keresi senki társaságát. Dacos és besértődő, egy jó fej pali, aki elbújik egy álca mögé, és úgy viselkedik, mint akinek két énje van. Viccesek, humorosak az évődések, és abból van részünk bőven.
Egyszerre zseniális és romantikus. Bepillantást nyerünk a BDSM és a swinger világába is. Mégis, vagy ennek ellenére nincsenek benne a minden oldalon felbukkanó, trágár, mocskos szavak! Igen, így is lehet írni! Mike sok írásodat, könyvedet olvastam, és mindig meg kell állapítsam, hogy egy ilyen mocskosul szexközpontú könyvet is milyen eleganciával, könnyed természetességgel írsz meg. Minden benne van, ami egy 18+ könyvben lennie kell, minőségi alapanyaggal jól összegyúrva, a férfi vágya, álma az olvasó lába elé dobva.


Mike Menders: Házinyuszi

Mike Menders: Házinyuszi

Milyen egy jó játékos? Bevállalós, merész, kalandvágyó, és cseppet sem szégyellős. Misty, a cég üdvöskéje pont nekem való. Kellően szemtelen, hogy bármikor elkapjam egy menetre. Vagy többre. Munkaidőben vagy azon kívül, és még a swingertől sem fél. Egy valódi házinyuszi.
A kapcsolatunk titkos, senki sem tud rólunk a cégnél. Pedig nekünk több kell: korlátok nélküli, féktelen szenvedély!
Hank vagyok. Ez az én történetem.