Rocky27 értékelése


>!
Rocky27
Hel Enai Dawn: Sunderon

Hel Enai Dawn: Sunderon Az Ördög Vére

A könyv története egy teljesen más szemszögből közelíti meg az angyalok és démonok mitológiáját, amibe az olvasó belecsöppenhet. A könyv felénél már megtippelni se mertem volna a végét a sok izgalmas csavar és fordulat miatt. Az elején kicsit nehéz volt követni a könyv világának idegen kifejezéseit, de ez minden az olvasó számára új, ismeretlen világ esetében így van. A történet számomra érdekes volt, magával ragadott és sokszor nehéz volt letenni egy-egy fejezet végén. A könyv vége olyan, amilyennek lennie kell. A történetet elcsendesíti, de mégis nyitva hagyja, hogy az olvasó várja a folytatást.
Én várom a következő fejezetet, remélem minél előbb megjelenik, és folytatódik az izgalmas történet sok-sok nem várt fordulattal.


Hel Enai Dawn: Sunderon

Hel Enai Dawn: Sunderon

Sun bármit megtenne, hogy a pokolba jusson. A lány gyermekkorában megsértette a pokol hercegét, amiért az ördög megégette a kezét. Az égés soha meg nem szűnő kínokat okoz, amiktől csak úgy szabadulhat, ha megtalálja a herceget. A lány egy Paranoia nevű ezoterikus boltban tengeti mindennapjait, kutatva egy igazi nyom után, ami elvezeti a démonok világába, Nefrába. Arra viszont nem számít, hogy egyszerre talál rá az ígéretes jövő és a keserű múlt is egy iránytű és egy indigó szemű üldöző képében.

Deron Nefra trónjára vágyik, de ez lehetetlen, amíg az apja életben van. A fiatal ördögnek folyamatosan bizonyítania kell rátermettségét kétes származása miatt. Közben a háttérben összeesküvők mozgolódnak, és mindenki csak a saját érdekeit nézi. Az angyalok és démonok háborújában pedig nincsenek szabályok.

Hirdetés