wolfy8 értékelése


>!
wolfy8
Hel Enai Dawn: Sunderon

Hel Enai Dawn: Sunderon Az Ördög Vére

Ez a könyv nagyon meglepett. Nem azt kaptam, amit vártam, mikor belekezdtem. Egy nagyon tartalmas, csavaros történet tárult elém, ahol még mindig nem tudom, ki mellé is kellene állnom. Sokat gondolkodtam közben, mire is emlékeztet ez az egész, és csak most, az utolsó három fejezet olvasása közben jött a felismerés: Fauntallasia. Leginkább az ötletesség, a sokféle képességű (főleg démon) faj miatt, meg a már említett tartalmasság. Sok a kérdés, remélem a folytatásban választ lelek. Már most olvasnám!

Külön meg szeretném említeni, hogy a borító nagyon tetszik, főleg miután megtudtam mi is az a kis tárgy az elején. Remélem a folytatáson visszaköszön ez a minta, meg valami hasonlóan fontos tárgy.


Hel Enai Dawn: Sunderon

Hel Enai Dawn: Sunderon

Sun bármit megtenne, hogy a pokolba jusson. A lány gyermekkorában megsértette a pokol hercegét, amiért az ördög megégette a kezét. Az égés soha meg nem szűnő kínokat okoz, amiktől csak úgy szabadulhat, ha megtalálja a herceget. A lány egy Paranoia nevű ezoterikus boltban tengeti mindennapjait, kutatva egy igazi nyom után, ami elvezeti a démonok világába, Nefrába. Arra viszont nem számít, hogy egyszerre talál rá az ígéretes jövő és a keserű múlt is egy iránytű és egy indigó szemű üldöző képében.

Deron Nefra trónjára vágyik, de ez lehetetlen, amíg az apja életben van. A fiatal ördögnek folyamatosan bizonyítania kell rátermettségét kétes származása miatt. Közben a háttérben összeesküvők mozgolódnak, és mindenki csak a saját érdekeit nézi. Az angyalok és démonok háborújában pedig nincsenek szabályok.

Hirdetés