K_A_Hikari  értékelése


>!
K_A_Hikari 
K. A. Tucker: One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság

„Menj, élj, és engedd meg magadnak, hogy hibákat véts!”

Én értem, hogy mások miért szeretik K. A. Tucker-t annyira. Értem, hogy én miért szeret(t)em annyira, de ez a kötet most össze is jött, meg nem is.
Ugyan egy folytatásról beszélünk, de akkor is el lehet olvasni, ha az előző kimaradt, mert megállja a helyét, és ez mindenképp előny.
De azért nem minden szép, és jó és tökéletes, ahogy erről fentebb is írtam.
Végül is nem nagyon tudtam letenni, tehát nem tagadom, hogy olvastatta magát, de annyi felesleges kör volt benne, hogy a végére már én forgattam a szememet. Meg lehetett volna oldani máshogy is… vagy inkább nem kellett volna látszatproblémákkal teletömni a könyvet, igen, az határozottan jobb lett volna.
spoiler

Bővebben: https://irasaimtarhaza.blogspot.com/2019/01/k-tucker-eg…

6 hozzászólás

K. A. Tucker: One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság

K. A. Tucker: One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság

Menekülés a hazugságok elől

Livie Cleary mindig is maga volt a tökéletesség – de hamarosan rá kell jönnie, hogy a tökéletesség nem is olyan nagyszerű, mint amilyennek beállítják, és az ember bizony néha hibázik, miközben próbálja kideríteni, ki is ő.

„Hadd legyek rád büszke!” Ezek voltak Livie apjának a hozzá intézett utolsó szavai. A szülei tragikus halála óta eltelt hét évben Livie minden tőle telhetőt megtett, hogy minden egyes döntésével, szavával, tettével eleget tegyen ennek, miközben hatalmas erővel és érettséggel gondoskodott a nővéréről. De most, hogy elkezdődnek az egyetemi évei, váratlan kihívások teszik próbára a kitartását – és a szívét.

Livie sziklaszilárd tervvel érkezik a Princetonra, és ezt végig is akarja vinni: remek eredményeket érni el az óráin; bejutni az orvosira; és találkozni egy rendes, tiszteletre méltó sráccal, akihez egy nap majd hozzámehet. Tervében egyáltaln nem szerepelnek vodkabombák, sem egy imádnivaló, bulikirálynő szobatárs, akinek nem tud nemet mondani, sem Ashton, az evezőcsapat arrogáns – és hihetetlenül vonzó – kapitánya, aki eddig sosem látott dühkitöréseket vált ki Livie-ből. Ami ennél is rosszabb, hogy Ashton a legjobb barátja és lakótársa annak a Connornak, aki viszont tökéletesen megfelel Livie elvárásainak. De akkor meg miért Ashton jár folyton a fejében?

Tetszett a Tíz apró lélegzet? Most hagyd, hogy magával ragadjon Livie története is!

Hirdetés