Kitti_Kinczer értékelése


>!
Kitti_Kinczer
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Annyira vártam, és valami ilyesmit képzeltem el, de mégis… valahogy nem fogott meg. Megszerettem a szereplőket, na jó a két főszereplő kivétek, ők valahogy nem lettek a kedvenceim, kedvelhetőek, de nem igazán ragadott meg a karakterük, Henry, Ellie, Logan, Sarah ők sokkal érdekesebbnek bizonyultak.
Természetes klisé volt az egész, ami nem is lenne baj, mert ez nem igazán zavar más könyvekbe sem, mégis most ez nem ragadott magával. Szeretem a Disney meséket, a Micsoda nőt is imádom az Én és a hercegem is jó film, vagyis ezeknek a keveréke jobban kellett volna, hogy tetsszen, mivel ez a könyv pontosan olyan volt. Mégis idegesített, hogy sokszor mint a bagzó nyulak úgy viselkedtek. Megértettem a problémáikat, csak éppen nem jöttem rá, hogy miért tartott olyan sokáig rájönni a megoldásokra, a sok felesleges spoiler is rontott rajta.
spoiler
Nem volt rossz könyv, csak valahogy nem kötött le, nem ragadt magával a történet és a szereplők. De a folytatásokat is biztos elfogom olvasni, mert érdekel mit hoz a jövő a többiek számára, és érdekel, hogy Lenora királynő meddig húzza :P spoiler


Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

„Szenvedélyes és elbűvölő.” – AESTAS BOOK blog

Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook Wessco királyságának trónörököse, úgy is mondhatnánk, méltóságos őszexisége, elképesztően vonzó, ellenállhatatlanul jóképű és szégyentelenül öntelt – de hát ki ne lenne az, ha folyton hajbókolnak előtte?
De egyszer csak egy hóeséses manhattani éjszakán a herceg találkozik egy fekete hajú szépséggel, akinek esze ágában sincs meghajolni előtte. Helyette inkább belevág egy tál pitét a herceg képébe.
Nicholas a fejébe veszi, hogy kideríti, vajon a lány is olyan ízletes-e, amilyen a pitéje. Trónörökösként hozzászokott, hogy megkap mindent, amit csak akar.
Egy herceggel randizni nem éppen olyan, amilyennek a pincérnőként dolgozó Olivia Hammond elképzelte.

Adott egy folyton ítélkező királynő, egy lelkesen helytelenítő másodörökös, egy csapat könyörtelen lesifotós és a nyilvánosság fürkésző tekintete.
Bár ló húzta hintón tartanak a Roll Royces-ok felé, és újabban senkit nem nyakaznak már le, a királyi család tagjai még messze vannak attól, hogy maguk közé fogadjanak egy közembert.
De Oliviának mindez talán megéri Nicholasért.
Nicholas úgy nőtt fel, hogy az egész világ őt figyelte, és most a házasságával készülnek ugyanezt tenni. Itt az ideje, hogy eldöntse, ki is ő valójában, és ami még ennél is fontosabb, mit szeretne az életben: királyként uralkodni… vagy egyszerű férfiként örökké birtokolni Olivia szerelmét.

Hirdetés