perpetua P értékelése


>!
perpetua P
K. A. Tucker: One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság

Az első rész is igazán különleges volt számomra, és a második rész is ugyanazt a varázst idézte meg.
Livie-re természetesen már az első részben felfigyeltem, annyira más, mint a korabeliek, és ezt ott is szerettem benne. Ebben a részben nővérétől külön kezdi élni életét, hiszen főiskolára kerül. Látott már sok mindent, de ő maga igen kevés dolgot tapasztalt meg. „Kis” unszolásra azonban egyre több dolgot próbál ki, és szép lassan kinyílik. Úgy élveztem, ahogyan kezelte a mások számára hétköznapi helyzeteket.
Romantikus vonalon a Connor szál nélkül is ugyanolyan élvezhető lett volna a történet, de jól van, adott mégis egy kis pluszt a könyvhöz. Ashton-ban azt szerettem, hogy számos gyönyörű romantikus gesztussal érezteti a lánynak, hogy számára viszont fontos. És nem hagyhatom ki dr. Stayner-t se, hatalmas arc és egy nagyon vidám színfoltja a könyvnek. :D Váratlan pillanatokban bukkan fel őrült ötleteivel, de pont ettől ennyire jó a munkájában. Megérte várni erre a regényre. :)


K. A. Tucker: One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság

K. A. Tucker: One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság

Menekülés a hazugságok elől

Livie Cleary mindig is maga volt a tökéletesség – de hamarosan rá kell jönnie, hogy a tökéletesség nem is olyan nagyszerű, mint amilyennek beállítják, és az ember bizony néha hibázik, miközben próbálja kideríteni, ki is ő.

„Hadd legyek rád büszke!” Ezek voltak Livie apjának a hozzá intézett utolsó szavai. A szülei tragikus halála óta eltelt hét évben Livie minden tőle telhetőt megtett, hogy minden egyes döntésével, szavával, tettével eleget tegyen ennek, miközben hatalmas erővel és érettséggel gondoskodott a nővéréről. De most, hogy elkezdődnek az egyetemi évei, váratlan kihívások teszik próbára a kitartását – és a szívét.

Livie sziklaszilárd tervvel érkezik a Princetonra, és ezt végig is akarja vinni: remek eredményeket érni el az óráin; bejutni az orvosira; és találkozni egy rendes, tiszteletre méltó sráccal, akihez egy nap majd hozzámehet. Tervében egyáltaln nem szerepelnek vodkabombák, sem egy imádnivaló, bulikirálynő szobatárs, akinek nem tud nemet mondani, sem Ashton, az evezőcsapat arrogáns – és hihetetlenül vonzó – kapitánya, aki eddig sosem látott dühkitöréseket vált ki Livie-ből. Ami ennél is rosszabb, hogy Ashton a legjobb barátja és lakótársa annak a Connornak, aki viszont tökéletesen megfelel Livie elvárásainak. De akkor meg miért Ashton jár folyton a fejében?

Tetszett a Tíz apró lélegzet? Most hagyd, hogy magával ragadjon Livie története is!

Hirdetés