Naiva P értékelése


>!
Naiva P
Penelope Ward: Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd

Nagyon szeretem Penelope Ward könyveit, csak azt nem szeretem, spoiler spoiler
A Legdrágább mostohabátyámban az volt Chelsea nagy szerencséje, hogy egy nagyon kedves, nagyon szerethető lány volt. Ezért annak ellenére, hogy az előző részben ellene drukkoltam, most ebben a részben annál inkább neki. Nagyon érezni lehetett, hogy az írónő igyekszik őt mindenért kárpótolni. Ott van mindjárt Damien.
Nem értem, nekem miért nincs ekkora szerencsém. Én se bánnám, ha egy hozzá hasonló szomszédom lenne. Látványnak se lenne utolsó, és még a kutyaugatás sem zavarna. Mégis úgy éreztem, bármennyire is igyekezett az írónő, Elec továbbra is jobb, mint Damien. Elec-ben benne volt az a fajta plusz, az a fajta vagányság, amit nem lehet szó nélkül hagyni. Valahogy őket jobb párosnak is éreztem, de Chelsea és Damien is nagyon összeillő páros. A dupla D-t pedig imádtam. Valamiért világ életemben tartózkodtam a rottweilerektől, de ebben a történetben valami hihetetlenül édes, aranyos, nagy mackóknak láttam őket.

8 hozzászólás

Penelope Ward: Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd

Penelope Ward: Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd

Tényleg lehet barátság férfi és nő között?

A váratlan szakításom után arra vágytam a legkevésbé, hogy az új szomszédom az exemre, Elecre hasonlítson – pláne, hogy még nála is szexibb legyen. Viszont a modora és a viselkedése már egyáltalán nem volt olyan megnyerő, mint a megjelenése. El is neveztem magamban Mérges Művésznek. A két kutyája ugatásától pedig képtelen voltam aludni. Így nem is bántam, hogy látványosan kerül, mint aki tudni sem akar a létezésemről.

Aztán egy este kiderült, hogy Damien mindent tud rólam. A hálószobám falán lévő lyukon keresztül ugyanis fültanúja volt a terapeutámmal folytatott összes telefonbeszélgetésnek, így az én sármos festő szomszédom jól ismerte a legféltettebb titkaimat. És bár nagyon próbált távol tartani magától, tudtam, hogy ugyanúgy érez irántam, hiszen a szívdobogása nem csal.

Azt hittem, Elec már összetörte a szívemet, pedig nagyon is egyben volt, és még hevesebben kalapált Damienért. Csak reménykedhettem, hogy nem ő fogja végleg megsemmisíteni.

Vesd bele magad a sodró történetbe!

Hirdetés