moonchristal P értékelése


>!
moonchristal P
Debbie Macomber: Csillagos éj

Szórakoztató, kedves történet volt, kellemes hétvégi kikapcsolódás, többet nem is vártam tőle. Az írásmóddal akadtak fenntartásaim, és kicsit olyan volt, mint egy szappanopera részlete, a szereplők kevésbé kidolgozottak, és nem is túl valóságosak, de ennek ellenére élveztem olvasni, nagyobb gond nem volt vele.
Az Alaszkában játszódó részek kifejezetten tetszettek, szeretnék egyszer eljutni oda, és megnézni én is az északi fényt. Az a pillanat leírása valóban csodálatos volt.


Debbie Macomber: Csillagos éj

Debbie Macomber: Csillagos éj

Carrie Slayton, a fiatal és tehetséges újságírónő egy chicagói lap társasági rovatának munkatársa, ám a munkájával nem igazán elégedett, így hát elhatározza, hogy felmond. A főnöke azonban nem akarja elengedni, inkább egy igazán izgalmas feladattal bízza meg: készítsen interjút a titokzatos Finn Daltonnal, akinek a zord, ám mégis gyönyörű Alaszkáról szóló bestsellere a könyves toplisták élén áll, és rajongótábora egyre nő.
Carrie feladatát azonban megnehezíti, hogy a férfi kerüli a nyilvánosságot, senki sem tudja, hol lakik, ráadásul egyetlen újságírónak sem ad interjút. Carrie kitartó kutatás után végül rátalál az íróra az alaszkai vadonban. A lányt teljesen elbűvöli a vidék szépsége és nem mellékesen a férfi személyisége is. Minden különbözőségük ellenére mély vonzalom alakul ki kettejük között, és Carrie-nek döntenie kell: ha megírja a cikket, elveszíti Finnt, ha viszont a szívére hallgat, le kell mondania a karrierről.
Debbie Macomber (Angyali segítség) hamisítatlan karácsonyi történetében két nagyon különböző életfelfogású ember egymásra találását, kapcsolatát meséli el a tőle megszokott lírai szenvedéllyel.

Hirdetés