Anubisz értékelése


>!
Anubisz
Hel Enai Dawn: Sunderon

Hel Enai Dawn: Sunderon Az Ördög Vére

A cselekmény fordulatos, megszokott sablonoktól nagyrészt mentes, jó logikai érzékkel a könyv 3/4 részénél néhány végkifejleti elemet érezni lehet, mégis van benne némi csavar, ahogy a teljes kép kibontakozik. A főhős motivációja nem egyértelmű, habár sok tényezője van, de remélem a folytatásból kibontakozik részletesen. Ha hasonlítanom kellene valamelyik korábbi olvasmányomhoz, akkor talán Cassandra Clare Végzet ereklyéi sorozathoz tudnám hasonlítani. Remek könyv, csak ajánlani tudom a fantasy rajongóknak!


Hel Enai Dawn: Sunderon

Hel Enai Dawn: Sunderon

Sun bármit megtenne, hogy a pokolba jusson. A lány gyermekkorában megsértette a pokol hercegét, amiért az ördög megégette a kezét. Az égés soha meg nem szűnő kínokat okoz, amiktől csak úgy szabadulhat, ha megtalálja a herceget. A lány egy Paranoia nevű ezoterikus boltban tengeti mindennapjait, kutatva egy igazi nyom után, ami elvezeti a démonok világába, Nefrába. Arra viszont nem számít, hogy egyszerre talál rá az ígéretes jövő és a keserű múlt is egy iránytű és egy indigó szemű üldöző képében.

Deron Nefra trónjára vágyik, de ez lehetetlen, amíg az apja életben van. A fiatal ördögnek folyamatosan bizonyítania kell rátermettségét kétes származása miatt. Közben a háttérben összeesküvők mozgolódnak, és mindenki csak a saját érdekeit nézi. Az angyalok és démonok háborújában pedig nincsenek szabályok.

Hirdetés