Bitten értékelése


>!
Bitten
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Egész jó kis történet. Lindent nagyon megkedveltem. Leginkább amiatt, hogy a változatosság kedvéért most az ő ffi karaktere kapta az érzelmesebb momentumokat és egyediségeket. Tetszett!
Ugyanakkor kicsit mégis vhogy velőtlen igazából semmi nagy drámára vagy ágykeret törésre nem számítson aki kézbe veszi, igazán az emocionalis jellemzokre épít és ezen lapjait forgatja fel egymás után.
A többi szereplő, haaaat vegyesek az érzéseim, maradjunk annyiban hogy Bramre kivancsi vagyok a többiek felejthetoek.

Oh, és igen! Jut eszembe! Erős egyfajta szojatekokban, DE basszus emberek azert figyeljünk már oda arra ha leforditunk vmit hogy az a konkret szó legyen mar a közegbe, szemilyesegbe illő, mert marhára el tudja vágni a pillanatot egy sz#r szovalasztas!!!!!!!


Karina Halle: Nem lennék nélküled

Karina Halle: Nem lennék nélküled

***NEW YORK TIMES BESTSELLER***

„Felvillanyozó, vicces és perzselően romantikus” – Black Heart Reviews
„Magával ragadott az első pillanattól kezdve egészen a végéig! Imádtam!” – Aestas Book Blog
Egy fogadalommal kezdődött minden…
Linden McGregor magas, életerős és veszedelmesen jóképű helikopterpilóta, skót akcentussal. Mellesleg évtizedek óta Stephanie Robson legjobb barátja.
Azonban néhány kapcsolatot nem lehet beskatulyázni, kategorizálni, címkét adni neki.
A húszas éveikben mindketten sokat randiztak San Franciscóban, és amikor már kezdtek besokallni, kitaláltak egy egyezséget: ha harmincéves korukra nem élnek komoly kapcsolatban, összeházasodnak.
Eleinte jó mókának tűnt az egyezség, de ahogy teltek az évek, és a szeretők száma csak növekedett, úgy az alku kezdett egyre inkább valósnak tűnni.
Szex kell. A barátságukra komoly megpróbáltatás vár. Érzelmi hullámvasút elindítva.
Az egyezség mindent megváltoztat.
Karina Halle újabb romantikus könyve bebizonyítja, hogy a férfi-női barátságot csupán egy vékony hajszál választja el a szerelemtől.