Sippancs P értékelése


>!
Sippancs P
Jodi Ellen Malpas: A tiltott

Rég volt már, hogy JEM könyv került a kezeim közé, pedig istenem, de fantasztikusan ír ez a nő!
Olyan szinten belehabarodtam ebbe a történetbe, mint Annie Jackbe. Minél többet kaptam belőle, annál nehezebben tudtam lerakni, és minél inkább belemerültem a tiltott részébe, annál inkább szerettem volna a végére érni (már csak a boldog befejezés végett, amiben erősen bíztam).
Mind Jack, mind Annie szimpatikus karakter volt. Jack esetében kifejezetten tetszett, hogy nem titkolózott, nem hitegette a lányt feleslegesen (mint ez a való életben sokszor tapasztalható), Annie esetében pedig teljesen életszerű volt, ahogy őrlődött magában, a szíve és a józan esze között. Stephanie viszont… na, őt duplán lehetett gyűlölni. Ilyen egy törtető, beteg, pszichopata nőt!
A végén nagyon sajnáltam Annie-t, holott sejtettem, hogy a befejezés nem lehet boldog tragédia nélkül. Úgyhogy bár mosollyal az arcomon tettem le a könyvet, a szívem egy kis része sajgott értük.

(Az alapszituációról nem szeretnék írni. Megvan róla a véleményem, de azt megtartom magamnak.)


Jodi Ellen Malpas: A tiltott

Jodi Ellen Malpas: A tiltott

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Mit teszel, ha nem tudsz uralkodni az érzelmeiden? Amikor tudod, hogy nem szabad így érezned valaki iránt. Még gondolatban sem.

Annie még nem tapasztalta meg a „szikrát”, azt a fajta kémiát, amikor meglátsz egy srácot, elakad tőle a lélegzeted, és teljesen elgyengülsz. Mígnem bulizni megy a barátaival, ahol szembetalálja magát a rettentően szexi és titokzatos Jack-kel. Nem csupán szikra gyúl közöttük. Ez igazi robbanás.

Jack azt ígéri, hogy tüze elhamvasztja Anniet, és tökéletesen beteljesíti ígéretét.
Együtt töltött éjszakájuk szenvedélyétől lenyűgözve, Annie kioson a szállodaszobából. Biztos benne, hogy az a férfi, aki ilyen erős hatást tett rá, akinek ilyen könnyedén meghajolt az akarata előtt, csakis veszélyes lehet. De már túl mélyek az érzelmei. Ám Jack nem csupán veszélyes. Tiltott férfi.

Hirdetés