ZitussKa P értékelése


>!
ZitussKa P
Penelope Ward: Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd

Először is tudom, hogy egy undok pokróc vagyok de a prológus miatt még inkább rádöbbentem, hogy miért is szerettem én az előző kötet férfikarakterét, és lojalitását.(Le se írom, mind tudjuk kiről van szó meg aztán ne róla áradozzak már itt is. De ez csak amolyan apró betűs)

Mellesleg azt nem tudom Penelopenak van-e olyan kiadott története, amit nem egy éjszaka olvasok el, de még nem leltem rá.
Fura visszagondolni, hogy előzetesen szegény Chelsea-nek majdnem esélyt sem adtam mert nem tudtam elvonatkoztatni, hogy milyen rossz volt őt ott és akkor vele látni. Hiába tudtam én, hogy egy jólelkű szerethető lány, mindig AZ a lány volt.
Viszont sosem hittem volna, hogy a hozzáállása ennyire korrekt lesz. Nem volt gyűlölködés, pocskondiázás, önsajnálat bár kisebb utalások emlékeztetőként ott voltak a történtekre de nem zavaró módon. És nem átallok azt mondani, hogy ennél humorosabb könyvet mostanság aligha lehet találni. Szexi, vicces, romantikus. Tökéletes egyvelege mindennek, ami egy jó NA-ból nem hiányozhat.
Damien pedig. Imádlak. Elvitte a hátán a történetet, kis unikornisom :))
Viszont hajszál híján de lemaradt ez a páros az előzőtől, itt az utolsó 100 oldallal a kezemben elaludtam, míg a mostohatesó bezárása után sem igen tudtam aludni. De ez más területen nyerő, itt többet kacagtam, ott többet olvadozott és szorult össze a szívem. (ezt is csak zárójelben jegyzem meg.)
Szó mi szó! Szerettem ezt a párost, a karakterek megismerését amire tényleg időt szánt az írónő, a barátságuk kialakulását, ami szerelemmé forrta ki magát. Landol a kedvencek között.


Penelope Ward: Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd

Penelope Ward: Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd

Tényleg lehet barátság férfi és nő között?

A váratlan szakításom után arra vágytam a legkevésbé, hogy az új szomszédom az exemre, Elecre hasonlítson – pláne, hogy még nála is szexibb legyen. Viszont a modora és a viselkedése már egyáltalán nem volt olyan megnyerő, mint a megjelenése. El is neveztem magamban Mérges Művésznek. A két kutyája ugatásától pedig képtelen voltam aludni. Így nem is bántam, hogy látványosan kerül, mint aki tudni sem akar a létezésemről.

Aztán egy este kiderült, hogy Damien mindent tud rólam. A hálószobám falán lévő lyukon keresztül ugyanis fültanúja volt a terapeutámmal folytatott összes telefonbeszélgetésnek, így az én sármos festő szomszédom jól ismerte a legféltettebb titkaimat. És bár nagyon próbált távol tartani magától, tudtam, hogy ugyanúgy érez irántam, hiszen a szívdobogása nem csal.

Azt hittem, Elec már összetörte a szívemet, pedig nagyon is egyben volt, és még hevesebben kalapált Damienért. Csak reménykedhettem, hogy nem ő fogja végleg megsemmisíteni.

Vesd bele magad a sodró történetbe!

Hirdetés