Naiva P értékelése


>!
Naiva P
Jennifer L. Armentrout: Stone Cold Touch – Dermesztő érintés

Sorolhatnám az okokat, hogy miért is szeretem annyira Jennifer könyveit, de nagyon nehezen érnék a végére. Szerettem Laylát, imádtam, Roth-t, de bakker' teljesen oda voltam Zayne-ért. Oda + vissza. Nem hittem volna az első rész után. Meg tudom érteni Laylát. Nem lesz egy egyszerű választás annyi szent. Lényegében kiakadt nálam a „jópasi” mérő, ehhez elég lett volna egyiküknek is szerepelni. Ketten viszont mindent letaroltak. Alig győzte a szívem. Persze kétség kívül megvan a személyes kedvencem, de akkor is fájni fog valakiért a szívem. Tudom is kiért. Nem győztem volna kivárni. Meglestem.
Ezen kívül nagyon szeretem az írónő írásmódját, és ahogy a szívfájdító helyzetekben is képes humorral oldani a feszültséget. Mégsem válik paródiává.
A vége valamiért nem lepett meg, de hazudnék, ha azt állítanám, hogy előre sejtettem, mert nem. Ügyes húzás volt. Nagyon kíváncsi vagyok a következő részre.

7 hozzászólás

Jennifer L. Armentrout: Stone Cold Touch – Dermesztő érintés

Jennifer L. Armentrout: Stone Cold Touch – Dermesztő érintés

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Minden érintésnek ára van.

Layla Shaw megpróbálja újjáépíteni darabokra hullott életét – ez nem könnyű feladat egy tizenhét éves lánynak, aki szinte teljesen biztos abban, hogy ennél rosszabbra már nem fordulhatnak a dolgok. Lehetetlenül vonzó legjobb barátja, Zayne reménytelenül elérhetetlen a számára, hiszen Layla csókjának titokzatos ereje kiszívná a lelkét. Az őrzők klánja mindig is megvédte a lányt, ám egyszeriben kiderült róluk, hogy veszélyes titkokat rejtegetnek. És Layla szinte gondolni sem bír Rothra, a pokolian dögös démonhercegre, aki úgy megértette őt, ahogy senki más tudná.

Ám a mélypont néha csupán a kezdet. Layla ereje ugyanis váratlanul változásnak indul, és kínzón csábító ízelítőt kap abból, ami mindig is tiltott volt a számára. Azután, amikor a lány a legkevésbé számít rá, Roth visszatér, és olyan híreket hoz, amik örökre megváltoztathatják Layla világát. A lány végre megkaphatja azt, amire mindig is vágyott, de mivel közben szó szerint elszabadul a pokol, és egyre csak gyűlnek az áldozatok, az ár talán magasabb, mint amit Layla hajlandó megfizetni…

„Armentrout új sorozata egész végig kiváló szórakozást kínál… A cselekményt egyenlő arányban pezsdíti a romantika és a feszültség.”

– Kirkus Reviews

Hirdetés