Bagneso értékelése


>!
Bagneso
Jeaniene Frost: Második kísértés

Számomra földöntúli öröm, amikor kinyithatok egy új Jeaniene Frost könyvet! Miért? Mert őrült fanatikus vagyok! :) Már a Vlad sorozat első részével kapcsolatban is éreztem, hogy ez a fanatizmus nem hagy alább akkor sem, ha nem a kedvenc párosom spoiler a főszereplő, a második rész pedig ezt még inkább bizonyította! :) Mondanám, hogy ott folytatódott minden, ahol az előző kötet véget ért, de közben meg jött a nagy „hoppá” fordulat is rögvest a könyv elején. Nem várt eseménnyel indult be a sztori, de egyben ettől kapott olyan nagy érzelmi löketet, amitől aztán végig pezsgett és parázslott az egész. Mondhatom, így kell a nyulat kiugrasztani a bokorból, és feldobni egy kapcsolatot! :) Mert miközben sok izgalmon, nem várt fordulaton és furcsaságon estek át szereplőink, a történet java mégiscsak a romantikáról szólt. Ezt persze köszönettel vettem és nagyon élveztem, mert imádom, amikor egy ilyen kemény, veszélyes és erős pasi, mint Vlad a másik oldalát is mutogatja! :) A végére persze felgyorsultak és bedurvultak a dolgok, nagy „változások” is megestek közben, és végül volt egy elég hátborzongató metrós kaland is, ami rémálmaimban se jöjjön vissza nekem sem! Leila is újra bebizonyította, hogy tökös csaj, méltó párja a vámpírjának, és jól illeszkedik a Cat uralta, Frost alkotta főhősnők sorába is. Kicsit keveslem az oldalszámot amúgy, de mivel abszolút nyitott a történet vége, megelégszem ezzel is, és persze nagyon-nagyon várom a folytatást! Ez a könyv volt 2019 első befejezett olvasása számomra, és soha jobb kezdést! :)


Jeaniene Frost: Második kísértés

Jeaniene Frost: Második kísértés

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A Sötétség Hercegével randevúzni nem könnyű…

Leilát cserbenhagyják a képességei, és már nem tudja, mit tartogat számára a jövő. Ha ez még nem lenne elég, a szeretője, Vlad is távolságtartóan viselkedik vele. Bár Leila csak egy egyszerű halandó, ugyanakkor modern nő is, aki nem tűri az idők végeztéig az elutasítást – főleg attól a sötéten jóképű vámpírtól nem, aki még mindig nem ismeri el, hogy szerelmes belé.

A körülmények úgy hozzák, hogy Leila visszatér a karneválosok közé, de beüt a tragédia, és hirtelen egy gyilkos célkeresztjében találja magát, aki közelebb ólálkodik, mint gondolná. Leilának el kell döntenie, kiben bízik: a tüzes vámpírban, aki magasabbra korbácsolja szenvedélye lángját, mint bárki, vagy a megkínzott lovagban, aki több szeretne lenni egyszerű barátnál? A veszély már a közelben jár, és elég egyetlen rossz lépés, hogy Leilát az örök kárhozat várja.

Döntenie kell: örök szerelem vagy örök magány.

Hirdetés