Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P értékelése


>!
Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P
Jennifer L. Armentrout: Stone Cold Touch – Dermesztő érintés

Komor elemek 2

Ez a rész is szuper jó volt, imádtam minden sorát.
Rengeteg humorral fűszerezett volt, sokszor könnyesre nevettem magam rajta.
Imádtam a szereplőket, ürültem, hogy Roth hamar előkerült, az meg igen mulatságos volt, hogy a démonok és őrzők kénytelenek voltak összedolgozni. Pörögtek az események, csak kapkodtam a fejemet. Layla furcsa változáson megy keresztül, ami igen aggasztó, Zayne azonban továbbra is kitart mellette és bízik benne. Azt sem lehet tudni, hogy milyen érzelmeket táplál iránta, hogy vajon testvéri, vagy esetleg több annál, bár ez Layla félvérsége miatt egy lehetetlen szerelem.
Őszintén szólva én sem tudnék választani a két srác közül, mindkettő kellene nekem is, fura dolog, hogy az ember lánya két srácot is szerethet egyszerre, bár talán az életben is van ilyen, nem csak a fikciók világában.
Na és Bambi a démon kígyó, hát azt is imádtam, nagyon eredeti az életre kelő tetoválás, olyan volt mint egy házi-kedvenc.
Nagyon jól szórakoztam olvasás közben, csak úgy faltam a sorokat, nagyon szeretem az írónő alkotásait.
A vége meg igen meglepő volt és persze függő, úgyhogy remélem hamar megjelenik a következő rész.


Jennifer L. Armentrout: Stone Cold Touch – Dermesztő érintés

Jennifer L. Armentrout: Stone Cold Touch – Dermesztő érintés

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Minden érintésnek ára van.

Layla Shaw megpróbálja újjáépíteni darabokra hullott életét – ez nem könnyű feladat egy tizenhét éves lánynak, aki szinte teljesen biztos abban, hogy ennél rosszabbra már nem fordulhatnak a dolgok. Lehetetlenül vonzó legjobb barátja, Zayne reménytelenül elérhetetlen a számára, hiszen Layla csókjának titokzatos ereje kiszívná a lelkét. Az őrzők klánja mindig is megvédte a lányt, ám egyszeriben kiderült róluk, hogy veszélyes titkokat rejtegetnek. És Layla szinte gondolni sem bír Rothra, a pokolian dögös démonhercegre, aki úgy megértette őt, ahogy senki más tudná.

Ám a mélypont néha csupán a kezdet. Layla ereje ugyanis váratlanul változásnak indul, és kínzón csábító ízelítőt kap abból, ami mindig is tiltott volt a számára. Azután, amikor a lány a legkevésbé számít rá, Roth visszatér, és olyan híreket hoz, amik örökre megváltoztathatják Layla világát. A lány végre megkaphatja azt, amire mindig is vágyott, de mivel közben szó szerint elszabadul a pokol, és egyre csak gyűlnek az áldozatok, az ár talán magasabb, mint amit Layla hajlandó megfizetni…

„Armentrout új sorozata egész végig kiváló szórakozást kínál… A cselekményt egyenlő arányban pezsdíti a romantika és a feszültség.”

– Kirkus Reviews

Hirdetés