Mrs_Curran_Lennart P értékelése


>!
Mrs_Curran_Lennart P
J. R. Ward: A vadállat

A kedvenc párosom abszolút megérdemli a maximális csillagozást, és örülök, hogy az írónő nem felejtkezett meg róluk. A testvérek drámái mellett egyre kevesebb idő jut az alantasokra, amit cseppet sem bánok, mert elég egysíkú az egész banda. Az első jelenet azonban kitett magáért és rendesen megalapozta a történetet. Sokkal jobban érdekeltek a testvérek. Xcor nem annyira, bár ő sem tűnt el, és Assail, aki kezd megváltozni. Kíváncsi vagyok, hogy az írónő összehozza-e újra Marisollal. Aztán ott van Layla a babákkal. Mindenki értük izgul, míg Layla meg Xcort nem tudja elfelejteni. A poénokról Lassiter gondoskodik, és persze van néhány édes jelenet is, ahogy Bitty és Rhage barátkoznak. Kapunk egy újabb mellékszálat, egy újabb féltestvér, akiről gondolom még hallunk. De szerencsére a főszálra elég idő jut.( Némelyik részben mintha az írónő elfelejtette volna, hogy kiről szól a könyv.)
Lukács Andi remek fordítása is plusz csillagot érdemelne.
Alig várom a folytatást.


J. R. Ward: A vadállat

J. R. Ward: A vadállat

A Fekete Tőr Testvériség számára már semmi sem olyan, mint korábban. Miután elkerülték a háborút az árnyékokkal, megváltoztak a szövetségi viszonyok, új határvonalak húzódtak. Az Alantasok Társaságának tagjai erősebbek, mint valaha, az emberi gyengeséget kihasználva próbálnak több pénzhez, több fegyverhez és több hatalomhoz jutni. De miközben a Fekete Tőr Testvériség nagyszabású támadásra készül ellenük, az egyik testvér önmagával is kemény harcot kénytelen vívni.

Rhage-et, a legnagyobb étvágyú, ugyanakkor a legnagyobb szívű harcost mindenki tökéletesnek gondolja… vagy legalábbis tökéletesen szórakoztatónak. Ott van neki imádott fele, Mary, a királya és a testvérei élete pedig remekül alakul. Rhage azonban nem érti – és nem tudja kontrollálni – az időnként rátörő pánikot és bizonytalanságot…

Ez pedig megrémíti, valamint el is távolítja a párjától. Amikor egy csatában halálos sebet szerez, újra kell értékelnie, mi a fontos az életében. A válasz pedig alapjaiban rengeti meg a világát… és Maryét is. Maryt azonban szintén valami fontos dolog foglalkoztatja, olyasmi, ami vagy még közelebb hozza őket egymáshoz, vagy olyan messzire sodorja, ahonnan már nem tudnak visszatalálni a másikhoz.

Hirdetés