Dorka50 P értékelése


>!
Dorka50 P
Izing Róbert: Támadás az űrből!

Izing Róbert: Támadás az űrből! A nagy budapesti ufóinvázió

Nekem egy kicsit sok volt. Humoros volt, de valahogy mégis sok volt. Ettől függetlenül maga a sztori baromi jó volt és végre valami új! Buga Jóska figurája volt a legjobb. Magam előtt látom, ahogy énekli a Himnuszt! :D Később szerintem újra elolvasom. Biztos sokkal jobban fog tetszeni.


Izing Róbert: Támadás az űrből!

Izing Róbert: Támadás az űrből!

Figyelem, földlakók!
Ez egy ufóinvázió!

Ettől rettegett az egész bolygó már legalább egy évszázada: hogy megjelenik egy idegen faj az űrből, és nekiáll kiirtani minket. A faj megérkezett. Első dolguk volt szétlőni Manhattant, és nemcsak Amerikára, hanem magára a Földre is ez a sors várna, ha nem jelenne meg hirtelen egy kis nép, egy jelentéktelen kis ország, amely állítja, hogy fel tudják venni a harcot az ufókkal, sőt akár még le is tudják győzni őket.
A magyarok állják a szavukat: olyan technológiát mutatnak fel, amilyet emberfia még nem látott a Földön. A Pumi egység űrhajói a legképzettebb pilótákkal mutatják meg a világnak, hogy milyen is a magyar virtus a Föld légkörében – és azon túl. Csakhogy az idegenek ezt egyáltalán nem viselik valami jól. Minden erejüket, minden tudásukat egyetlen célnak rendelik alá: elpusztítani a “hángárikat”, és térdre kényszeríteni a Föld nevű bolygót. Űrflottájuk akkora, hogy a Napot sem látni tőlük, egyvalamit azonban nem tudnak. A magyarokat egy titokzatos hős segíti, aki Buga Józsefnek hívja magát, és pontosan tudja, hogyan kell megállítani az ufóanschlusst…

Izgalom! Feszültség! Csészealjak!

Izing Róbert első könyve az elmúlt évtized legremekebb magyar science-fiction regénye, amelyet nemcsak a műfaj rajongói fognak élvezettel kézbe venni, hanem azok is, akik szeretik a parádés ötleteket, a pörgő cselekményt és nem utolsó sorban az ellenállhatatlan humort.

Hirdetés