Evika82 P értékelése


>!
Evika82 P
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Aki ismeri a molyos munkásságom az, tudja, hogy imádom a romantikus könyveket. Főleg az ilyen jó fajtákat, mint amilyen ez is volt.
Igazi modern tündérmese, ahol a herceg találkozik az egyszerű lánnyal… egymásba szeretnek, és leküzdenek minden akadályt ami, a boldogságuk útjába állna.
Igaz Olívia nehezen adja magát, nem könnyű lenyűgözni, hiszen őt nem érdekli a férfi pénze. Ez még jobban felcsigázza Nicholas érdeklődését, és már az ismeretségük elején tudja, hogy egy különleges, hozzá való nővel hozta össze a véletlen szerencse.
Nagyon szerettem olvasni, és izgatottan várom a további részeit a sorozatnak.


Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

„Szenvedélyes és elbűvölő.” – AESTAS BOOK blog

Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook Wessco királyságának trónörököse, úgy is mondhatnánk, méltóságos őszexisége, elképesztően vonzó, ellenállhatatlanul jóképű és szégyentelenül öntelt – de hát ki ne lenne az, ha folyton hajbókolnak előtte?
De egyszer csak egy hóeséses manhattani éjszakán a herceg találkozik egy fekete hajú szépséggel, akinek esze ágában sincs meghajolni előtte. Helyette inkább belevág egy tál pitét a herceg képébe.
Nicholas a fejébe veszi, hogy kideríti, vajon a lány is olyan ízletes-e, amilyen a pitéje. Trónörökösként hozzászokott, hogy megkap mindent, amit csak akar.
Egy herceggel randizni nem éppen olyan, amilyennek a pincérnőként dolgozó Olivia Hammond elképzelte.

Adott egy folyton ítélkező királynő, egy lelkesen helytelenítő másodörökös, egy csapat könyörtelen lesifotós és a nyilvánosság fürkésző tekintete.
Bár ló húzta hintón tartanak a Roll Royces-ok felé, és újabban senkit nem nyakaznak már le, a királyi család tagjai még messze vannak attól, hogy maguk közé fogadjanak egy közembert.
De Oliviának mindez talán megéri Nicholasért.
Nicholas úgy nőtt fel, hogy az egész világ őt figyelte, és most a házasságával készülnek ugyanezt tenni. Itt az ideje, hogy eldöntse, ki is ő valójában, és ami még ennél is fontosabb, mit szeretne az életben: királyként uralkodni… vagy egyszerű férfiként örökké birtokolni Olivia szerelmét.

Hirdetés