gabiica P értékelése


>!
gabiica P
George R. R. Martin: Királyok csatája

Számomra letehetetlenné vált. Lehet, hogy annak idején túl korai lett volna elkezdeni, mikor először vettem a kezembe a sorozatot, de így, rajongóként, már tényleg letehetetlen. Bár az események alakulásával még nagyjából tisztában voltam, így is úgy faltam a lapokat, mintha nem tudnék semmiről.
Meglepő, fordulatos, igazán izgalmas, nagyon jól megírt könyv. Tyrion egyre nagyobb kedvencemmé válik, számomra az egész sorozat/könyvsorozat egyik legjobb, legösszetettebb karaktere. Pörgős, egyáltalán nem éreztem, hogy a terjedelme miatt unalmas lenne, minden oldalon történik valami, ami miatt pörögnek az események. Imádom!

3 hozzászólás

George R. R. Martin: Királyok csatája

George R. R. Martin: Királyok csatája

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Hogyan veszi fel a küzdelmet a világ másik végére száműzött királynő a szétesett és megosztott birodalom felett uralkodó gonosz démonok és gyilkosok ellen? Ki is valójában a titokzatos, álruhában rejtőző kisfiú? A Jó vagy Rossz képviselői nyerik meg végül a legöldöklőbb, legkegyetlenebb csatákat? Sikerül-e a szörnyű káoszt újra békévé varázsolni?
A Királyok csatája a vad mulatságok és véres megtorlások világába repít el bennünket. Ebben a mesében fivér fivér ellen támad, éjszakánként pedig félelmetes kísértetek suhannak át a lombok közt. A káprázatos Holdhegység sziklái közt vademberek, veszedelmes boszorkányok és méregkeverők ereszkednek le, hogy feldúlják az addig békés vidéket.
Vérfertőzés és apagyilkosság, alkímia és merénylet – e kegyetlen világ dicsőségének ára csak a vér lehet.
A Királyok csatája merész, ötletes és bámulatos képzelőerővel megalkotott regény, kápráztató szépség és határtalan bűvölet hajtja át. Hamisítatlan és felejthetetlen izgalom – elejétől a végéig.

Hirdetés