Petra_Tatár értékelése


>!
Petra_Tatár
Penelope Ward: Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd

„És nem vagyok antiszociális vagy savant-szindrómás. Csak egy régivágású pöcsfej, szuperszonikus hallással.”
Eleinte félve álltam neki Chelsea és Damien történeténetek, ugyanis az írónő előző könyvei elég mély nyomot hagytak bennem jó értelemben, és féltem hogy ez a könyv nem fogja ezt megugrani. Hogy én mekkorát tévedtem! Ez a könyv egyszerűen fantasztikus, nagyon hamar a szívembe lopta magát. Akarva akaratlanul is az ember összehasonlítja a Legdrágább mostohabátyámmal, és bár még mindig imádom Elecet ( nagyon jó volt újra olvasni róla ) , Damiennek mégis sikerült leköröznie őt. A humora nagyon bejött nekem és az is ahogy Chelseat próbálta mindig védelmezni, akivel hihetetlen aranyos párt alkotnak és nagyon-nagyon összeillenek. Nálam külön plusz pont a kutyusokért és a vicces jelenetekért. Az írónő stílusa engem nagyon megfogott, kellő mennyiségű romantika, humor, dráma volt benne (volt ahol nagyon megnevettetett és ahol elgondolkodtatott (gyerekkérdés)). Így pedig sikerült a kedvenc íróim közé kerülnie, Dnek pedig egy előkelő helyet elfoglalnia az álompasi listámon. (Remélem Jaderől is olvashatunk majd még.)
#tevagyazénunikornisom

3 hozzászólás

Penelope Ward: Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd

Penelope Ward: Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd

Tényleg lehet barátság férfi és nő között?

A váratlan szakításom után arra vágytam a legkevésbé, hogy az új szomszédom az exemre, Elecre hasonlítson – pláne, hogy még nála is szexibb legyen. Viszont a modora és a viselkedése már egyáltalán nem volt olyan megnyerő, mint a megjelenése. El is neveztem magamban Mérges Művésznek. A két kutyája ugatásától pedig képtelen voltam aludni. Így nem is bántam, hogy látványosan kerül, mint aki tudni sem akar a létezésemről.

Aztán egy este kiderült, hogy Damien mindent tud rólam. A hálószobám falán lévő lyukon keresztül ugyanis fültanúja volt a terapeutámmal folytatott összes telefonbeszélgetésnek, így az én sármos festő szomszédom jól ismerte a legféltettebb titkaimat. És bár nagyon próbált távol tartani magától, tudtam, hogy ugyanúgy érez irántam, hiszen a szívdobogása nem csal.

Azt hittem, Elec már összetörte a szívemet, pedig nagyon is egyben volt, és még hevesebben kalapált Damienért. Csak reménykedhettem, hogy nem ő fogja végleg megsemmisíteni.

Vesd bele magad a sodró történetbe!