ncsn87 értékelése


>!
ncsn87
Jeaniene Frost: Második kísértés

Ez aztán baromira tetszett! ♥ Vlad meg különösen fincsi volt. ♥♥♥
Jobban megfogott, mint az első rész. Magába szippantott, végig izgalmas volt. Tényleg, egy percig sem unatkoztam. Persze több szenvedélyesebb részt még elbírtam volna, de Vlad így is elvarázsolt. :D Sokkal jobban megismerhettük, hogy mit is érez Leila iránt. Azt mondja, nem tud bánni a szavakkal… Hát pedig nagyon is tud. Teljesen levett a lábamról… ♥♥♥ Imádom, amikor az erős férfiak szerelmesek lesznek.
Maximust sajnáltam is, meg nem is. spoiler
A fordítás már jobban sikerült, de itt is használtak azért furcs szavakat, mint elcsuklott, elzsongított. De szerencsére kevés volt ezekből.
Naggggyon várom a másik két részt! Remélem nem kell sokat várni rájuk. *imádkozik*
Sajnálom, mert olyan kevés fantasy jelenik meg mostanában nálunk. :((

3 hozzászólás

Jeaniene Frost: Második kísértés

Jeaniene Frost: Második kísértés

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A Sötétség Hercegével randevúzni nem könnyű…

Leilát cserbenhagyják a képességei, és már nem tudja, mit tartogat számára a jövő. Ha ez még nem lenne elég, a szeretője, Vlad is távolságtartóan viselkedik vele. Bár Leila csak egy egyszerű halandó, ugyanakkor modern nő is, aki nem tűri az idők végeztéig az elutasítást – főleg attól a sötéten jóképű vámpírtól nem, aki még mindig nem ismeri el, hogy szerelmes belé.

A körülmények úgy hozzák, hogy Leila visszatér a karneválosok közé, de beüt a tragédia, és hirtelen egy gyilkos célkeresztjében találja magát, aki közelebb ólálkodik, mint gondolná. Leilának el kell döntenie, kiben bízik: a tüzes vámpírban, aki magasabbra korbácsolja szenvedélye lángját, mint bárki, vagy a megkínzott lovagban, aki több szeretne lenni egyszerű barátnál? A veszély már a közelben jár, és elég egyetlen rossz lépés, hogy Leilát az örök kárhozat várja.

Döntenie kell: örök szerelem vagy örök magány.

Hirdetés