Judyt IP értékelése


>!
Judyt IP
Ittzés Laura: Nyolc perc

Valójában 4,99 csillagot szeretnék adni, mert nagyon zavart a szám szó helyett a szájam használata (annak ellenére, hogy mindkét forma elfogadott és helyes). :D Ezen kívül viszont nem tudok belekötni.

Fantasztikus, hogy nincs helyesírási és szerkesztési (értsd: melléütés) majdnem 400 oldalon keresztül.

A történet fordulatos, bár olykor kiszámítható (büszke is voltam magamra, amikor előre értettem pár összefüggést), és szinte minden összefügg mindennel, mindenki kapcsolódik a másikhoz.
Kémregény … igen, vallással összekapcsolva … érdekes, érdekes és érdekes. Nem negatív értelemben, hanem abszolút pozitívan. Azt hiszem ez volt az első kémregény amit olvastam … Az évszám ’87 … milyen érdekes, akkor én csak egy éves voltam. Élmény volt visszaröppenni abba az időbe, belekóstolni a megfigyelés, a háttérhatalmak, az információkiszivárogtatás világába.

A karakterek érdekesek, legtöbbje kiforrott, szépen felépített, de voltak olyanok, akiket én nagyon szívesen jobban megismertem volna. És fáj a szívem Félixért, nagyon, nagyon fáj, mert őt kifejezetten megszerettem.
Hanna karakterét pedig csodálom, le a kalappal ezelőtt a nő előtt! :)

A végére talán még csak annyit, hogy én is egy világítótoronyban szeretnék élni!!!! ♥

@Lauroca, köszönöm ezt az élményt, köszönöm, hogy olvashattam a történetedet! :)

Bővebben itt írok róla: https://watchaholics.hu/2019/01/06/mire-eleg-nyolc-perc…

>!
Binwin, Budapest, 2017
368 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786158081009
1 hozzászólás

Ittzés Laura: Nyolc perc

Ittzés Laura: Nyolc perc

Hanna harminchárom éves magyar nő, aki a német középosztály kényelmes és biztonságos életét éli Sylt szigetén, egy lakóházzá alakított világítótoronyban. Nyomasztó kamaszkori élményeiről senkinek sem mesél, még a férjének sem. Nincs más vágya, mint hogy pár hónap múlva nyugalomban megszülje első gyermekét.

Egy nap megjelennek a világítótorony körül a német titkosszolgálat emberei. Hanna megtudja, hogy Tobias Müller, a magyar hírszerzés egykori magas rangú tisztje előző este meghalt egy Berlin környéki autóbalesetben. A nő úgy dönt, hogy – férje tiltakozása ellenére – azonnal hazautazik Magyarországra, és felteszi végre azokat a kérdéseket, amelyekre már régóta tudja a választ.

Hirdetés