Sippancs P értékelése


>!
Sippancs P
Penelope Ward: Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd

Olvasva a korábbi értékeléseket, úgy tűnik, hogy aki szerette a Legdrágább mostohabátyámat, annak ez a könyv kevésbé fog tetszeni, míg akinek Elec csalódást okozott, az Damienért fog rajongani. Én az előbbiek táborát erősítem, vagyis számomra Damien nem tudta übereleni Elecet, de ettől függetlenül odavoltam a történetért.
Ez a könyv is hozta a megszokott Ward-stílust, vagyis laza, szórakoztató és humoros volt, és miután beindult a jószomszédi viszony, szinte folyamatos vigyorgás mellett olvastam. Damient nagyon jó (és piszkos :)) humorral áldotta meg a sors, így aztán ha legközelebb ránézek egy kólásüvegre, tuti, hogy ő fog eszembe jutni róla, Chelsea pedig, ha eleinte nem is volt a szívem csücske, a végére egészen kedvelhető főszereplő vált belőle.
Az Epilógusban az e-mailezés a két fiú között nagyon tetszett, abszolút feltette az i-re a pontot.
Vajon Jade-nek és Tylernek lesz külön könyve? Én nagyon bírnám…

2 hozzászólás

Penelope Ward: Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd

Penelope Ward: Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd

Tényleg lehet barátság férfi és nő között?

A váratlan szakításom után arra vágytam a legkevésbé, hogy az új szomszédom az exemre, Elecre hasonlítson – pláne, hogy még nála is szexibb legyen. Viszont a modora és a viselkedése már egyáltalán nem volt olyan megnyerő, mint a megjelenése. El is neveztem magamban Mérges Művésznek. A két kutyája ugatásától pedig képtelen voltam aludni. Így nem is bántam, hogy látványosan kerül, mint aki tudni sem akar a létezésemről.

Aztán egy este kiderült, hogy Damien mindent tud rólam. A hálószobám falán lévő lyukon keresztül ugyanis fültanúja volt a terapeutámmal folytatott összes telefonbeszélgetésnek, így az én sármos festő szomszédom jól ismerte a legféltettebb titkaimat. És bár nagyon próbált távol tartani magától, tudtam, hogy ugyanúgy érez irántam, hiszen a szívdobogása nem csal.

Azt hittem, Elec már összetörte a szívemet, pedig nagyon is egyben volt, és még hevesebben kalapált Damienért. Csak reménykedhettem, hogy nem ő fogja végleg megsemmisíteni.

Vesd bele magad a sodró történetbe!

Hirdetés