szindilu értékelése


>!
szindilu
Borsa Brown: Gyalázat és hit

Borsa Brown: Gyalázat és hit Vonzalom és viszály a hit kapujában

Mindig is érdekelt az amish közösség élete, Borsa könyve nagyon jól bemutatja azt és rengeteg információval látja el az olvasót, érződik, hogy nem kevés kutatómunka van a könyv mögött. A karakterek is érdekesre sikerültek, a 3 főszereplő folyamatosan tartogat meglepetéseket, nem lehetett ebben a kötetben tökéletesen kiismerni egyiküket sem. És érdekes egy olyan szerelmi háromszög, ahol igazán még nem is lehet kijelenteni, hogy a lány bármelyik férfiba is szerelmes lenne, egyelőre inkább csak a vonzalom és az egymás iránti kíváncsiság, ami nyilvánvaló. Határozottan várom a folytatást, hangulatos regény.


Borsa Brown: Gyalázat és hit

Borsa Brown: Gyalázat és hit

Egy elzárt amish közösség és a külvilág összecsapása
Dorothy Miller, a fiatal amish lány Sarasotában éli mindennapjait. Bár közösségük visszahúzódik a világi élettől, de nem zárkózik el teljesen.
Gregory Hamilton újabb üzleti tervet készül véghezvinni, nívós éttermet építene a városi amish piac helyén. A hely felvásárlása már folyamatban van, és ezzel az amish közösség tagjai is szembesülnek.
Vajon felveszik a harcot azzal az emberrel, aki tönkre akarja őket tenni, vagy jámbor lélekként beletörődnek a helyzetbe? És mit tesz Dorothy Miller?
Mi történik, ha kezünkbe vehetjük a sorsunk irányítását, de képtelenek vagyunk józanul dönteni, mert a szívünk nem engedi? Mi van, ha olyasvalakibe szeretünk bele, aki egyenesen az ellenségünk?
És van, amikor már hiába a hit, az amish maffia is közbelép, egy igazán különleges ember vezetésével. Végül pedig mindenki szembesül vele, hogy a bűn az ajtajuk előtt áll, és arra vár, hogy beengedjék.

Borsa Brown különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikus írásai hamar az olvasók kedvenceivé váltak. Új sorozatában, a tőle megszokott módon, titkos világba enged betekintést, mely bővelkedik érzelmi magasságokban és mélységekben