Violet_Finch_PMónika értékelése


>!
Violet_Finch_PMónika
Jennifer L. Armentrout: Stone Cold Touch – Dermesztő érintés

Hu,hát nem is tudom mit mondhatnék. Sok sok hiba és nyavalygás ellenére is megadom az 5csillagot. Hogy miért? Mert ha fiatalabb lennék,imádnám mindegy egyes oldalát. Tiniként belevesznék Roth gyönyörű szeméibe,tiniként megbolondulnék Zayne gorgó testéért és nyálcsorgatva írnám mennyire imádom ezt a könyvet. De így felnőtt fejjel…..idegesített Layla kisebbrendűsége,döntés képtelensége és a buta gondolatai. Idegesített,hogy a világ lassan szétesik körülötte,de Ő Zayne izmos mellkasát bámulja,Roth után sóvárog. Oke ,értem én kell a szerelem,de ha egy lilin szedi az áldozatait,basszus figyeljünk egy kicsit jobban oda. Ha nem a fiúk körül forgott volna az agya állandóan, sokkal hamarabb ki lehetett volna találni mi a fitty fene van itt…..mert én rájöttem, már mikor spoiler . De akkor hamar véget ért volna a sztori, és sok jó rész kimaradt volna belőle.Mert bizony voltak nagyon izgulós részek. :)
Főleg a vége. Ez is dobott az értékelésemen. Nem akarok spoilerezni,se célozgatni. Aki olvasta,az úgyis tudja mi történt, aki nem,annak sürgősen ajánlom az olvasását. :)
Kíváncsi vagyok a folytatásra, mert ez a vég igencsak azért kiált!!!!


Jennifer L. Armentrout: Stone Cold Touch – Dermesztő érintés

Jennifer L. Armentrout: Stone Cold Touch – Dermesztő érintés

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Minden érintésnek ára van.

Layla Shaw megpróbálja újjáépíteni darabokra hullott életét – ez nem könnyű feladat egy tizenhét éves lánynak, aki szinte teljesen biztos abban, hogy ennél rosszabbra már nem fordulhatnak a dolgok. Lehetetlenül vonzó legjobb barátja, Zayne reménytelenül elérhetetlen a számára, hiszen Layla csókjának titokzatos ereje kiszívná a lelkét. Az őrzők klánja mindig is megvédte a lányt, ám egyszeriben kiderült róluk, hogy veszélyes titkokat rejtegetnek. És Layla szinte gondolni sem bír Rothra, a pokolian dögös démonhercegre, aki úgy megértette őt, ahogy senki más tudná.

Ám a mélypont néha csupán a kezdet. Layla ereje ugyanis váratlanul változásnak indul, és kínzón csábító ízelítőt kap abból, ami mindig is tiltott volt a számára. Azután, amikor a lány a legkevésbé számít rá, Roth visszatér, és olyan híreket hoz, amik örökre megváltoztathatják Layla világát. A lány végre megkaphatja azt, amire mindig is vágyott, de mivel közben szó szerint elszabadul a pokol, és egyre csak gyűlnek az áldozatok, az ár talán magasabb, mint amit Layla hajlandó megfizetni…

„Armentrout új sorozata egész végig kiváló szórakozást kínál… A cselekményt egyenlő arányban pezsdíti a romantika és a feszültség.”

– Kirkus Reviews

Hirdetés