beatrix_0823 P értékelése


>!
beatrix_0823 P
Jenna Evans Welch: Love & Luck – Szerencsés szerelem

Az írónő másik könyve, a Love & Gelato nem lett kedvenc, így nem biztos, hogy elolvastam volna a Love & Luck-ot, ha nem látom meg a fülszövegben, hogy ez a történet is egy szuper helyen, azaz Írországban játszódik. Még szerencse, hogy így döntöttem!
Két dolog miatt szerettem nagyon ezt a könyvet. Az egyik a két – számomra – főszereplő volt, Ian és Addie. Hiszen habár ez valahol egy édes romantikus történet is, én mégis inkább azt éreztem, hogy az írónő a testvérpár kapcsolatára helyezte a nagyobb hangsúlyt, ami egyáltalán nem baj, mert mindketten nagyon szerethetőek voltak.
A másik ok a csodálatos helyszín volt. Imádtam minden egyes helyet, amit meglátogattak,és a hozzájuk fűződő történeteket, az előző könyvhöz hasonlóan, itt is azt éreztem, hogy ott vagyok velük, hogy én is átélem ugyanazokat az élményeket. Erre pedig csak rátett egy lapáttal az a bizonyos útikalauz, amit Addie vitt magával, és amiből minden fejezet elején csemegézhettünk. Nagyon jól passzolt minden fejezethez ez a bevezető, hiszen mindig azokra a helyekre mentek a fiatalok, amiről szó volt benne, a leírásokhoz tartozó feladatok pedig egyenesen zseniálisak voltak.
Bővebben: https://tejszinhabzsolo.blogspot.com/2019/01/jenna-evan…


Jenna Evans Welch: Love & Luck – Szerencsés szerelem

Jenna Evans Welch: Love & Luck – Szerencsés szerelem

Addie Írországba utazik, nagynénje extravagáns esküvői helyszínére, azt remélve, elfelejti végre, milyen szörnyűséget tett a nyáron. Most szomorú, mert összetörték a szívét, ráadásul tettével még a jövőjét is veszélyezteti. Ian, a bátyja azonban nem hagyja annyiban a dolgot, állandóan nyaggatja, hogy mondja el végre az igazságot, s ez folytonos veszekedéshez, sőt verekedéshez vezet a valaha elválaszthatatlan testvérek között. A bánatos Addie alig várja, hogy meglátogathassa a barátnőjét Olaszországban és maga mögött hagyja a bátyját és az összes problémáját. Amikor aztán Addie rábukkan a szokatlan útikalauzra, az Írország a vigasztalhatatlanoknak egyik kallódó példányára a szállodai könyvtár poros polcán, végre képes lesz megszabadulni nyugtalanító gondolataitól és Ian bírálatától. Aztán változás áll be az utazási terveikben. Addie hirtelen egy fergeteges, a Smaragdszigetet átszelő autós utazás közepén találja magát a világ legeslegkisebb járművében Iannel és annak tagadhatatlanul helyes, ír akcentussal beszélő barátjával, Rowannel. Ahogy a trió elhalad a lélegzetelállító zöld dombok, a számtalan várkastély, és a sok, tündérmesébe illő erdő mellett, Addie reméli, hogy az útikalauza nemcsak az összetört szívét fogja begyógyítani, hanem a bátyja és közte is helyreáll a béke. Hacsak el nem tévednek végérvényesen valahol útközben.

Hirdetés