csfannie P értékelése


>!
csfannie P
Jeaniene Frost: Második kísértés

„Annak ellenére, hogy lassan haladtam a kötettel, nagyon élveztem újra a mi román hercegünk kastélyában tölteni a napjaimat. Ismét kaptam mindent, amire vágytam: szerelmet, szenvedélyt, kalandokat és igen, még kegyetlenséget is, de ezek nélkül nem lenne hiteles egy romantikus, vámpíros történet. A szereplők jól kidolgozottak, egy percig sem unatkozunk mellettük. A sorozat első része is tetszetős volt számomra, de ezek után már kaparom a falat a folytatásért, Jeaniene nagyot alkotott ezúttal is. Viszont a kérdés még mindig fennáll: képes-e a mindent elsöprő szerelem megváltoztatni egy ódivatú vámpírt, és legyőzni azt a megannyi ellenséget, aki arra vár, hogy szétszedje a párt?”

Bővebben…
https://fannislibrary.blogspot.com/2018/12/jeaniene-fro…


Jeaniene Frost: Második kísértés

Jeaniene Frost: Második kísértés

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A Sötétség Hercegével randevúzni nem könnyű…

Leilát cserbenhagyják a képességei, és már nem tudja, mit tartogat számára a jövő. Ha ez még nem lenne elég, a szeretője, Vlad is távolságtartóan viselkedik vele. Bár Leila csak egy egyszerű halandó, ugyanakkor modern nő is, aki nem tűri az idők végeztéig az elutasítást – főleg attól a sötéten jóképű vámpírtól nem, aki még mindig nem ismeri el, hogy szerelmes belé.

A körülmények úgy hozzák, hogy Leila visszatér a karneválosok közé, de beüt a tragédia, és hirtelen egy gyilkos célkeresztjében találja magát, aki közelebb ólálkodik, mint gondolná. Leilának el kell döntenie, kiben bízik: a tüzes vámpírban, aki magasabbra korbácsolja szenvedélye lángját, mint bárki, vagy a megkínzott lovagban, aki több szeretne lenni egyszerű barátnál? A veszély már a közelben jár, és elég egyetlen rossz lépés, hogy Leilát az örök kárhozat várja.

Döntenie kell: örök szerelem vagy örök magány.

Hirdetés