Masni3 P értékelése


>!
Masni3 P
Jennifer L. Armentrout: Stone Cold Touch – Dermesztő érintés

Az elejét alig voltam képes felfogni, de lassan minden a helyére került. Újra kellett volna olvasnom az első részt.
De akkor sem élveztem annyira mint az előzőt. Zayne hozzáállá nagyon gyerekes lett szerintem. Nem tudott tisztán gondolkozni.
Layla pedig megtanulhatna kiállni magáért mert nagyon idegesítő volt ez a szende kislány ábrázata. Halálosan untam a viselkedését, a vívódását, hogy mi legyen. Ráadásul döntésképtelen.
Vagy talán csak engem nem kötle ez a szerelmi huzavona. Hmm.. nem is tudom, hogy fejezzem ki magam, hogy ne legyen sértő… egyszerűen béna volt. A helyett, hogy az ügyre és a lidércekre meg démonokra koncetrálnának, Laylanak a moziba kell mennie és randizni.
Layla mindennél fontosabb…
Layla a szegény, velejéig jó kislány…
Layla így…
Layla úgy…
És ez már nagyon sok volt belőle. Hiányzott az igazi akció. A démonok és a gonosz jelenléte. Még a halálok is olyon jelentéktelenek voltak.
A vége viszont nagyon tetszett. Mármint az a része amit a csajjal csináltak. Szerintem jót tett neki és felnyitotta a szemét végre, hogy ki is áll mellette. Hátha a következő rész nem lesz ennyire semmilyen.
A történet, maga az elgondolás nagyon tetszett. Imádom az olyan sztorikat, amikben lidércek és démonok szabadon garázdálkodnak.
spoiler

6 hozzászólás

Jennifer L. Armentrout: Stone Cold Touch – Dermesztő érintés

Jennifer L. Armentrout: Stone Cold Touch – Dermesztő érintés

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Minden érintésnek ára van.

Layla Shaw megpróbálja újjáépíteni darabokra hullott életét – ez nem könnyű feladat egy tizenhét éves lánynak, aki szinte teljesen biztos abban, hogy ennél rosszabbra már nem fordulhatnak a dolgok. Lehetetlenül vonzó legjobb barátja, Zayne reménytelenül elérhetetlen a számára, hiszen Layla csókjának titokzatos ereje kiszívná a lelkét. Az őrzők klánja mindig is megvédte a lányt, ám egyszeriben kiderült róluk, hogy veszélyes titkokat rejtegetnek. És Layla szinte gondolni sem bír Rothra, a pokolian dögös démonhercegre, aki úgy megértette őt, ahogy senki más tudná.

Ám a mélypont néha csupán a kezdet. Layla ereje ugyanis váratlanul változásnak indul, és kínzón csábító ízelítőt kap abból, ami mindig is tiltott volt a számára. Azután, amikor a lány a legkevésbé számít rá, Roth visszatér, és olyan híreket hoz, amik örökre megváltoztathatják Layla világát. A lány végre megkaphatja azt, amire mindig is vágyott, de mivel közben szó szerint elszabadul a pokol, és egyre csak gyűlnek az áldozatok, az ár talán magasabb, mint amit Layla hajlandó megfizetni…

„Armentrout új sorozata egész végig kiváló szórakozást kínál… A cselekményt egyenlő arányban pezsdíti a romantika és a feszültség.”

– Kirkus Reviews

Hirdetés