Diana_L IP értékelése


>!
Diana_L IP
Jeaniene Frost: Második kísértés

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem volt számomra ismeretlen a story. Eredetiben már volt hozzá szerencsém. Jeaniene Frostnak továbbra is fix helye van a kedvenceim között. Bár nem a Második kísértés a kedvencem tőle, de nem tudom nem imádni. Vlad még mindig Vlad, bár ha őszinte akarok lenni, akkor jobban kedvelem az igazi sötét Vladot, akivel a Cat & Bones könyvekben találkoztam. Ebben a regényben a lightosabb verzóját hozta. De oda se neki…
Aki nem ismeri a fent említett Cat @ Bones könyveket, ne hagyja ki….
A kedvenc jeleneteim pedig most is azok, ahol Cat jelen van. A beszólásai, apró csipkelődései… Nehéz überelni.
Szóval hajrá Vlad, hajrá KMK! Jöhet a következő! Én biztos vevő vagyok rá a továbbiakban is.


Jeaniene Frost: Második kísértés

Jeaniene Frost: Második kísértés

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A Sötétség Hercegével randevúzni nem könnyű…

Leilát cserbenhagyják a képességei, és már nem tudja, mit tartogat számára a jövő. Ha ez még nem lenne elég, a szeretője, Vlad is távolságtartóan viselkedik vele. Bár Leila csak egy egyszerű halandó, ugyanakkor modern nő is, aki nem tűri az idők végeztéig az elutasítást – főleg attól a sötéten jóképű vámpírtól nem, aki még mindig nem ismeri el, hogy szerelmes belé.

A körülmények úgy hozzák, hogy Leila visszatér a karneválosok közé, de beüt a tragédia, és hirtelen egy gyilkos célkeresztjében találja magát, aki közelebb ólálkodik, mint gondolná. Leilának el kell döntenie, kiben bízik: a tüzes vámpírban, aki magasabbra korbácsolja szenvedélye lángját, mint bárki, vagy a megkínzott lovagban, aki több szeretne lenni egyszerű barátnál? A veszély már a közelben jár, és elég egyetlen rossz lépés, hogy Leilát az örök kárhozat várja.

Döntenie kell: örök szerelem vagy örök magány.

Hirdetés