Risus P értékelése


>!
Risus P
George R. R. Martin: Tűz & Vér

George R. R. Martin: Tűz & Vér Westeros Targaryen királyainak históriája

Csalódott vagyok, mert bármennyire is szép a könyv, ezt inkább egy újabb marketingnek, és indulatcsillapítónak tartom. Valljuk be, már egy ideje, mi olvasók várjuk a befejező kötetet erre kapunk egy 300 évvel ezelőtti történetet, aminek a végét pontosan tudjuk.
Ha ezt nem ajándékba kaptam volna, eszem ágába se lett volna, hogy megvegyem, mert nem kis összeget kérnek el érte.

4 hozzászólás

George R. R. Martin: Tűz & Vér

George R. R. Martin: Tűz & Vér

Több évszázaddal a Trónok harca eseményei előtt a Targaryen-ház – a Valyria végzetét egyedül túlélő sárkányúr család – Sárkánykőt tette meg székhelyéül. A Tűz & vér a Vastrón megalkotójától, Hódító Aegontól veszi fel történetük fonalát, és a legendás trón megtartásáért küzdő Targaryenek nemzedékein át egészen a dinasztiát majdnem végleg széttépő polgárháborúig regéli el Westeros sorsfordító eseményeit.
Mi történt valójában a Sárkányok Tánca alatt? Miért vált Valyria oly halálos hellyé a Végzet után? Honnan származik Daenerys három sárkánytojása? Ezekre és még rengeteg más fontos kérdésre ad választ a Fellegvár egy tanult mestere által írt kihagyhatatlan krónika, melyet a neves rajzoló, Doug Wheatley több mint nyolcvan fekete-fehér illusztrációja gazdagít.

Hirdetés