ap358 P értékelése


>!
ap358 P
Penelope Ward: Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd

A Legdrágább mostohabátyámhoz mérten egy könnyed kis hétvégén olvasós románcra számítottam, de ez a könyv sokkal jobban tetszett, mint Elec sztorija.
Az előzmény nélkül is olvasható ez a rész, így is kiderül, Chelseat milyen mélyen érintette az előző kapcsolata, a szakítás, könnyű azonosulni a félelmeivel.
Ami miatt igazán tetszett a történet, az a könyv első felében lévő humor, könnyedség, ahogy Chelsea cikibbnél cikibb helyzetekbe kerül, és Damiennek mindenre van valami frappáns megjegyzése. Imádtam a párosukat és a kutyákat is. Már az első párbeszédüknél tudtam, hogy kedvelni fogom őket.
A fél csillagot pont a nagy románc miatt vonom le, mert miután a két főszereplő összemelegedett, kezdett vontatottá válni a történet, onnantól klisé követett klisét, és húzva lett a nagy végkifejlet, csöpögött a rózsaszín szirup. De néha ez is kell!


Penelope Ward: Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd

Penelope Ward: Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd

Tényleg lehet barátság férfi és nő között?

A váratlan szakításom után arra vágytam a legkevésbé, hogy az új szomszédom az exemre, Elecre hasonlítson – pláne, hogy még nála is szexibb legyen. Viszont a modora és a viselkedése már egyáltalán nem volt olyan megnyerő, mint a megjelenése. El is neveztem magamban Mérges Művésznek. A két kutyája ugatásától pedig képtelen voltam aludni. Így nem is bántam, hogy látványosan kerül, mint aki tudni sem akar a létezésemről.

Aztán egy este kiderült, hogy Damien mindent tud rólam. A hálószobám falán lévő lyukon keresztül ugyanis fültanúja volt a terapeutámmal folytatott összes telefonbeszélgetésnek, így az én sármos festő szomszédom jól ismerte a legféltettebb titkaimat. És bár nagyon próbált távol tartani magától, tudtam, hogy ugyanúgy érez irántam, hiszen a szívdobogása nem csal.

Azt hittem, Elec már összetörte a szívemet, pedig nagyon is egyben volt, és még hevesebben kalapált Damienért. Csak reménykedhettem, hogy nem ő fogja végleg megsemmisíteni.

Vesd bele magad a sodró történetbe!

Hirdetés