Iloonka  értékelése


>!
Iloonka 
K. A. Tucker: One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság

Mikor belekezdtem közel éjfél tájt a könyvbe és hajnali 3-ig maradtam fel, tudtam, hogy jó könyvet olvasok. Mostanában, – sajnos – eltudok aludni a könyvek fölött, mert csak este jut időm újabban olvasni.
Igazából minden egyes sorát annyira élveztem, merő ellentéte volt az első könyvnek. Mondjuk ott Kacey személyisége volt az, ami sokat nyomott latba. Most sem hazudtolta meg magát, az a kevéske szerepe is kiakasztott párszor.
Liviet jobban kedveltem, azért is láttam értelmét a folytatás elolvasásának. És örülök, hogy így döntöttem, mert imádtam az egészet. Talán az is közrejátszott, hogy áttudtam érezni Livie karakterét. Őszintén kedveltem őt, pedig a túlzottan tökéletesített főhősnőket általában nem kedvelem. De talán ez azért van, mert egész idő alatt érezem, hogy Livie egyáltalán nem így vélekedik magáról és nem is adja alá a lovat.
A mellékszereplők is jól ki lettek dolgozva, senkinek se volt fölös szerepe a történetben, vagy ha mégis, akkor jól tudta palástolni azzal ,hogy szórakoztattak.
Igazából nagyon ,de nagyon jó úton haladt afelé, hogy kedvenc legyen, de a végén nem így lett. Hogy miért? Ashton miatt. Tipikus álompasi, akit minden 2. szórakoztató irodalomban megtalálunk. Igazából nem is a karakterével volt gondom. Kedveltem, de spoiler .
Amúgy imádom a borítóját, kedvenc. :)


K. A. Tucker: One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság

K. A. Tucker: One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság

Menekülés a hazugságok elől

Livie Cleary mindig is maga volt a tökéletesség – de hamarosan rá kell jönnie, hogy a tökéletesség nem is olyan nagyszerű, mint amilyennek beállítják, és az ember bizony néha hibázik, miközben próbálja kideríteni, ki is ő.

„Hadd legyek rád büszke!” Ezek voltak Livie apjának a hozzá intézett utolsó szavai. A szülei tragikus halála óta eltelt hét évben Livie minden tőle telhetőt megtett, hogy minden egyes döntésével, szavával, tettével eleget tegyen ennek, miközben hatalmas erővel és érettséggel gondoskodott a nővéréről. De most, hogy elkezdődnek az egyetemi évei, váratlan kihívások teszik próbára a kitartását – és a szívét.

Livie sziklaszilárd tervvel érkezik a Princetonra, és ezt végig is akarja vinni: remek eredményeket érni el az óráin; bejutni az orvosira; és találkozni egy rendes, tiszteletre méltó sráccal, akihez egy nap majd hozzámehet. Tervében egyáltaln nem szerepelnek vodkabombák, sem egy imádnivaló, bulikirálynő szobatárs, akinek nem tud nemet mondani, sem Ashton, az evezőcsapat arrogáns – és hihetetlenül vonzó – kapitánya, aki eddig sosem látott dühkitöréseket vált ki Livie-ből. Ami ennél is rosszabb, hogy Ashton a legjobb barátja és lakótársa annak a Connornak, aki viszont tökéletesen megfelel Livie elvárásainak. De akkor meg miért Ashton jár folyton a fejében?

Tetszett a Tíz apró lélegzet? Most hagyd, hogy magával ragadjon Livie története is!

Hirdetés