Evika82 P értékelése


>!
Evika82 P
Penelope Ward: Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd

Mit is mondhatnék…?
Azt hittem Elec annyira elrabolta a szívem az előző kötetben, hogy Damien nem fog kísértésbe hozni, hogy ő is a könyves pasi háremembe kerüljön. :)
Tévedtem, mégpedig hatalmasat! :)
Damien teljesen más karakter, mint Elec volt… mármint ő is szuperdögös, zabálni való, de teljesen más a természete. Örülök, hogy Chelsea-t az spoiler egy ilyen pasival hozza össze a sors.
Az írónő hozta a tőle megszokott formát, romantikus, vicces, erotikus volt ez a könyve is, és emellett nagyon érzelmesre is sikerült. Itt is voltak titkok, olyan tényezők, amik fenyegették azt, hogy Damien és Chelsea révbe érjen… és Chelsea-nak keményen meg kell dolgoznia azért, hogy Damien merjen kockáztatni kettejük közös jövőjéért…


Penelope Ward: Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd

Penelope Ward: Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd

Tényleg lehet barátság férfi és nő között?

A váratlan szakításom után arra vágytam a legkevésbé, hogy az új szomszédom az exemre, Elecre hasonlítson – pláne, hogy még nála is szexibb legyen. Viszont a modora és a viselkedése már egyáltalán nem volt olyan megnyerő, mint a megjelenése. El is neveztem magamban Mérges Művésznek. A két kutyája ugatásától pedig képtelen voltam aludni. Így nem is bántam, hogy látványosan kerül, mint aki tudni sem akar a létezésemről.

Aztán egy este kiderült, hogy Damien mindent tud rólam. A hálószobám falán lévő lyukon keresztül ugyanis fültanúja volt a terapeutámmal folytatott összes telefonbeszélgetésnek, így az én sármos festő szomszédom jól ismerte a legféltettebb titkaimat. És bár nagyon próbált távol tartani magától, tudtam, hogy ugyanúgy érez irántam, hiszen a szívdobogása nem csal.

Azt hittem, Elec már összetörte a szívemet, pedig nagyon is egyben volt, és még hevesebben kalapált Damienért. Csak reménykedhettem, hogy nem ő fogja végleg megsemmisíteni.

Vesd bele magad a sodró történetbe!

Hirdetés