Evika82 P értékelése


>!
Evika82 P
K. A. Tucker: One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság

Ragozhatnám itt ki tudja meddig, hogy miért is jó ez a könyv, de csak annyit mondok, hogy aki az előző részeket szerette, annak ez a történet is tetszeni fog, sőt még jobban is.
Igaz Livie csinál hülyeségeket, hoz rossz döntéseket… de ő egy félénk lány, hatalmas traumával a háta mögött. Azt hinné az ember, hogy igazán csak a nővérét törte meg a családi tragédiájuk, de ezt a könyvet olvasva rádöbben az ember, hogy ez nem igaz…. Livie is sérült rendesen, csak éppen másként, mint Kacey. Visszahúzódóvá vált, nehezen veszi fel azt a vonalat, amit az egyetem hoz magával, de ő így szeretetreméltó ahogy van.
Ashton saját története is fájdalmas, megdöbbentő, bár azért haragudtam rá, mikor igazi baromként viselkedett Livivel, még ha ezzel csak a lányt akarta megvédeni magától.
Nem is árulok el többet, olvassátok, olvassátok. :)


K. A. Tucker: One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság

K. A. Tucker: One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság

Menekülés a hazugságok elől

Livie Cleary mindig is maga volt a tökéletesség – de hamarosan rá kell jönnie, hogy a tökéletesség nem is olyan nagyszerű, mint amilyennek beállítják, és az ember bizony néha hibázik, miközben próbálja kideríteni, ki is ő.

„Hadd legyek rád büszke!” Ezek voltak Livie apjának a hozzá intézett utolsó szavai. A szülei tragikus halála óta eltelt hét évben Livie minden tőle telhetőt megtett, hogy minden egyes döntésével, szavával, tettével eleget tegyen ennek, miközben hatalmas erővel és érettséggel gondoskodott a nővéréről. De most, hogy elkezdődnek az egyetemi évei, váratlan kihívások teszik próbára a kitartását – és a szívét.

Livie sziklaszilárd tervvel érkezik a Princetonra, és ezt végig is akarja vinni: remek eredményeket érni el az óráin; bejutni az orvosira; és találkozni egy rendes, tiszteletre méltó sráccal, akihez egy nap majd hozzámehet. Tervében egyáltaln nem szerepelnek vodkabombák, sem egy imádnivaló, bulikirálynő szobatárs, akinek nem tud nemet mondani, sem Ashton, az evezőcsapat arrogáns – és hihetetlenül vonzó – kapitánya, aki eddig sosem látott dühkitöréseket vált ki Livie-ből. Ami ennél is rosszabb, hogy Ashton a legjobb barátja és lakótársa annak a Connornak, aki viszont tökéletesen megfelel Livie elvárásainak. De akkor meg miért Ashton jár folyton a fejében?

Tetszett a Tíz apró lélegzet? Most hagyd, hogy magával ragadjon Livie története is!

Hirdetés