Andrée P értékelése


Andrée P>!
Dean R. Koontz: Az éjszaka foglya

Előző rész után örömmel fogtam bele ebbe a könyvbe is, de nagy elvárásaim nem voltak. Csalódnom kellett méghozzá pozitívan!
Ez a könyv egy lényegesen összetettebb, jobban kitaláltabb történettel szolgál, mint az elődje. Sokkal többet ad mind a paranormális-misztikumból is valamint a riogatásból is. A majdnem minden esetben összehozott „elvarázsolt Koontz könyv végi betegséget” is sikerült kihagyni belőle. Úgyhogy az elejétől a végéig élvezhető és borzongató írás!
Most viszont várhatok türelemmel a harmadik részre :(


Dean R. Koontz: Az éjszaka foglya

Dean R. Koontz: Az éjszaka foglya

Moonlight Bay. Kalifornia. Városka egy csodaszép öböl partján. A békés, félreeső településről egyszer csak eltűnik egy gyermek. Majd újabbak és újabbak, mindannyiszor éjszaka. A rendőrség nem tud, de nem is akar lépni, mert egy félelmetes és titokzatos hatalom tartja kézben a hatóság embereit. Egyedül Christopher Snow képes felvenni a harcot a városkát, és az egész emberiséget, fenyegető sötét erőkkel. Ő, aki csak éjszaka élhet igazán, mert egy ritka genetikai rendellenesség következtében nem tudja elviselni a fényt. Volt barátnője ötéves fiát indul el keresni, akinek ugyancsak nyoma veszett.

Hirdetés