Tóth_Orsolya_3 P értékelése


>!
Tóth_Orsolya_3 P
Lakatos Levente: Simlis

Ide nekem, de most azonnal a következő részt!
Ugye lesz következő rész? Nagyon remélem, hogy olvashatunk még Éváról és Ádámról, mert nagyon szerettem a történetüket.
Izgalom, erotika, romantika és egy jó kis nyomozás, melyek elegye egy letehetetlen könyv. ;)
Külön köszönet, hogy már a megjelenés előtt olvashattam! *-*


Lakatos Levente: Simlis

Lakatos Levente: Simlis

Haraszti Éva, a népszerű divattervező élete a siker, a pompa és a csillogás. Kevesen tudják, hogy a kreativitása egy ideje cserben hagyja, ezzel együtt pedig a cége is komoly válságban van. A nehéz idők arra kényszerítik, hogy a húszas évei végén átértékelje addigi életét. Habár mindig két kanállal falta az életet, most a férfiaktól is igyekszik távol tartani magát. Pech, hogy egy fogadáson beleütközik a jóképű Balogh Györgybe.

Majori Ádám, az angyalarcú rosszfiú, aki mások becsapásával keresi a kenyérrevalót. Élete mindaddig gondtalan, mígnem egyik megbízása hatására ráébred: tetteivel amellett, hogy borsot tör mások orra alá, akár az életüket is kockáztatja. A felismerés hatására a férfi új életet akar kezdeni, de az nem olyan egyszerű, mint ahogyan azt elképzeli.

Lakatos Levente, a többszörös Aranykönyv-díjas szerző Szigor-trilógiája hatalmas rajongótábornak örvend. A szerző ezúttal a népszerű sorozat egyik mellékszereplőjének, Haraszti Évának szentel egy teljes történetet. A titkokkal, politikai összeesküvésekkel, illetve forró szerelmi jelenetekkel fűszerezett, őrült sodrású regény ismét magába szippant és nem ereszt.

Hirdetés