Mrs_Curran_Lennart P értékelése


>!
Mrs_Curran_Lennart P
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Playbook – A csábítás szabályai

Már nagyon kíváncsi voltam a könyvre, elég vegyesek az értékelések róla.
Ian Hunter egy nagyképű nőcsábász, de annyira jól adja elő magát, hogy nem lehet nem szeretni. Jól ért a nőkhöz és ezt kamatoztatja is. Aztán feltűnik Blake a szánalmas gönceivel és a jókislányos naivitásával, Ian pedig elveszett. Persze tudtam én, hogy több van a szájhősködés mögött, de az írónő amúgy is szép lassan megszeretteti a főhősét. Ami nekem furcsa volt, az Gaby és Lex kapcsolata. Nem tudom, hogy mire ez a nagy gyűlölet, de időnként félelmetesek voltak. Remélem a folytatásból megtudjuk!

3 hozzászólás

Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Playbook – A csábítás szabályai

Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Playbook – A csábítás szabályai

Minden szabályt megszeg, hogy övé legyen a lány.

Miután egy baleset véget vet profi sportolói karrierjének, Ian Hunter visszatér az egyetemre – és készen áll arra, hogy egy újfajta játékban vegyen részt. Az ő agyából pattan ki a Szárnysegéd Bt. gondolata, ami, szájról szájra terjedő sikeres és titokzatos szerelmi tanácsadó szolgáltatást nyújt a szerelemre éhes lányoknak. Amikor Blake Olson jelentkezik, hogy igénybe vegye a Szárnysegéd Bt. szolgáltatásait, Ian megismeri minden idők legreménytelenebb ügyfelét.

A slampos sportruhákban és tangapapucsban pompázó Blake-nek csodára van szüksége ahhoz, hogy megszerezze a kiszemeltjét. Csak egy profi randiguruval van rá esélye. Ian tudja, hogy a tanácsai és az átváltoztató munkája nyomán Blake is sikerrel járhat. Ám ahogy a lány lassan átváltozik, Ian rájön, hogy komoly veszély fenyegeti az első számú alapszabályát… Ne ess bele az ügyfélbe!

Frappáns és szenvedélyes szerelmi történet, amiből az olvasó a fejét fogva döbbenhet rá a férfi és a női gondolkodás különbségeire.
Bájos, pajkos, humoros.

Hirdetés