anikho P értékelése


>!
anikho P
K. A. Tucker: One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság

Hasonlóan élveztem, mint Kacey történetét.
Szerettem olvasni. Közel került hozzám Livie kis érzékeny természete. Annyira gyermeki. Ez a jó szó rá. Ahogy próbál most már felnőni. Felnőttes dolgokat csinálni, legalábbis olyat, amit az ő korában mindenki szokott.
Ez bulikat jelent, továbbtanulást egy másik városban, új embereket.

Szerelmet.

Ashton, mondjuk meg, megnyert magának. Bármennyire nem tetszett a bemutatkozása. Kicsit túlzónak találtam. spoiler Ám mindezek ellenére tetszett.
Örültem, hogy nem volt benne annyi dráma, bár spoiler

Könnyen és gyorsan haladtam vele, és biztos vagyok benne, hogy máskor is el fogom olvasni.

2 hozzászólás

K. A. Tucker: One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság

K. A. Tucker: One Tiny Lie – Egyetlen kis hazugság

Menekülés a hazugságok elől

Livie Cleary mindig is maga volt a tökéletesség – de hamarosan rá kell jönnie, hogy a tökéletesség nem is olyan nagyszerű, mint amilyennek beállítják, és az ember bizony néha hibázik, miközben próbálja kideríteni, ki is ő.

„Hadd legyek rád büszke!” Ezek voltak Livie apjának a hozzá intézett utolsó szavai. A szülei tragikus halála óta eltelt hét évben Livie minden tőle telhetőt megtett, hogy minden egyes döntésével, szavával, tettével eleget tegyen ennek, miközben hatalmas erővel és érettséggel gondoskodott a nővéréről. De most, hogy elkezdődnek az egyetemi évei, váratlan kihívások teszik próbára a kitartását – és a szívét.

Livie sziklaszilárd tervvel érkezik a Princetonra, és ezt végig is akarja vinni: remek eredményeket érni el az óráin; bejutni az orvosira; és találkozni egy rendes, tiszteletre méltó sráccal, akihez egy nap majd hozzámehet. Tervében egyáltaln nem szerepelnek vodkabombák, sem egy imádnivaló, bulikirálynő szobatárs, akinek nem tud nemet mondani, sem Ashton, az evezőcsapat arrogáns – és hihetetlenül vonzó – kapitánya, aki eddig sosem látott dühkitöréseket vált ki Livie-ből. Ami ennél is rosszabb, hogy Ashton a legjobb barátja és lakótársa annak a Connornak, aki viszont tökéletesen megfelel Livie elvárásainak. De akkor meg miért Ashton jár folyton a fejében?

Tetszett a Tíz apró lélegzet? Most hagyd, hogy magával ragadjon Livie története is!

Hirdetés